Αρκετές κυκλοφορίες μας περιμένουν τον Ιούνιο και χωρίς να υπάρχει κάποιο system seller μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα Crash Team Racing Nitro-Fueled και Judgment, ενώ με ενδιαφέρον περιμένουμε τα Bloodstained: Ritual of the Night και The Sinking City. Για τους νοσταλγούς του παρελθόντος επιστρέφουν κλασικά franchises, όπως το Toki και το Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry.

MotoGP 19 – 6 Ιουνίου

Άλλη μια απόπειρα της Milestone να αναπαραστήσει ρεαλιστικά τον κόσμο του MotoGP και ελπίζουμε να διορθώσει τα κακώς κείμενα του περσινού παιχνιδιού που δεν είχε καταφέρει να ξεφύγει από την μετριότητα.

 

Bloodstained: Ritual of the Night – 18 Ιουνίου

Ένα παιχνίδια που είχε ξεκινήσει από το Kickstarter πριν αρκετά χρόνια είναι επιτέλους έτοιμο να κυκλοφορήσει. Πολλά υποσχόμενο 2,5D action side-scrolling RPG με gothic horror στοιχεία θυμίζει αρκετά τα κλασικά Castlevania και με το πέρασμα του χρόνου ανάπτυξης έχει εξελιχθεί αρκετά. Να μην ακύρωναν και την έκδοση του PS Vita

 

Crash Team Racing Nitro-Fueled – 21 Ιουνίου

Η τεράστια επιτυχία των πρόσφατων συλλογών του Crash και του Spyro μας φέρνουν και άλλο ένα κλασικό παιχνίδι της εποχής του PS1. Το Crash Team Racing Nitro-Fueled βέβαια θα είναι εμφανώς αναβαθμισμένο και οι πιθανότητες να είναι το κορυφαίο kart racing της γενιάς είναι αυξημένες, καλύπτοντας μια κατηγορία με λίγες επιλογές μέχρι τώρα στο PS4.

 

 

Judgment – 25 Ιουνίου

Από τους δημιουργούς του Yakuza, το Judgment είναι ένα spin off του εξαιρετικού franchise της SEGA και οι fans ξέρουν τι πρέπει να περιμένουν. Πρόκειται για ένα third person action adventure και αναλαμβάνουμε το ρόλο του ντετέκτιβ Takayuki Yagami που προσπαθεί να εξιχνιάσει μια υπόθεση με πολλαπλούς φόνους. Απέσπασε πολύ καλές κριτικές στην Ιαπωνία, οπότε επενδύστε άφοβα.

 

Samurai Shodown – 25 Ιουνίου

Μετά από πάνω μια δεκαετία το θρυλικό franchise της SNK επιστρέφει για να ανταγωνιστεί σε μια κατηγορία με εξαιρετικούς 2D fighting τίτλους. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα μπορέσει να σταθεί αντάξιο του παρελθόντος του και να είναι ένας από τους δυνατούς weapon-based fighting τίτλους της γενιάς.

 

The Sinking City – 27 Ιουνίου

Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1920 στη φανταστική πόλη του Oakmont στη Μασαχουσέτη και ως ερευνητής Charles W. Reed θα ψάξουμε τις αιτίες για το μυστήριο για τις ανεπανόρθωτες πλημμύρες και τα τρομακτικά οράματα που αναγκάζουν δεκάδες ανθρώπους να ταξιδέψουν στην πόλη. Πρόκειται για ένα open world action adventure εξερεύνησης και μυστηρίου με στοιχεία horror και φαίνεται ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.

 

F1 2019 – 28 Ιουνίου

Η Codemasters επιστρέφει με το F1 2019 και αναμένουμε τον καλύτερο τίτλο της σειράς με αρκετές βελτιώσεις. Η ίδια η εταιρεία δηλώνει ότι πρόκειται για το πιο φιλόδοξο παιχνίδι F1 και το δουλεύουν για δύο χρόνια. Δίνεται έμφαση σε ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό, με καλύτερα γραφικά και περιβάλλοντα, ενώ εισάγετε για πρώτη φορά και η F2. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την εξαιρετική του ποιότητα….

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Effie – 4 Ιουνίου

 

 

The Elder Scrolls Online: Elsweyr – 4 Ιουνίου

 

 

The Savior’s Gang – 4 Ιουνίου

 

 

Warhammer: Chaosbane – 4 Ιουνίου

 

Toki – 6 Ιουνίου

 

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II – 7 Ιουνίου

 

 

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry – 13 Ιουνίου

 

Mini-Mech Mayhem – 18 Ιουνίου

 

Vacation Simulator – 18 Ιουνίου

 

Car Mechanic Simulator – 25 Ιουνίου

 

Redeemer: Enhanced Edition – 25 Ιουνίου