Το καλοκαίρι έφτασε, η Ε3 πλησιάζει και οι κυκλοφορίες του Ιουνίου είναι αρκετές και σε συνεχή ροή. Μπορεί να μην υπάρχει ο τεράστιος ΑΑΑ τίτλος, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα αυτή την εποχή, ωστόσο υπάρχουν καλές επιλογές με αρκετά racing όπως το ONRUSH, το The Crew 2 αλλά και τα MotoGP 18 και MXGP Pro.

 

 

ONRUSH – 5 Ιουνίου

Από τους δημιουργούς των Motorstorm και Driveclub, το ONRUSH είναι arcade combat racer με εντυπωσιακές ταχύτητες, takedowns που μας γυρίζουν στις εποχές του Burnout και άφθονα power ups που θα σας βοηθήσουν να κάνετε στην άκρη τον ανταγωνισμό.

 

 

 

Vampyr – 5 Ιουνίου

Η Dontnod επιστρέφει αφού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στο Life Is Strange, αλλά αυτή τη φορά με κάτι διαφορετικό και πιο απαιτητικό. Το Vampyr είναι ένα third person action RPG και λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο της πανδημίας στο 1918. Ο Jonathan Reid είναι ένας γιατρός που έχει μεταμορφωθεί σε vampire και η δίψα του για αίμα είναι μεγάλη…

 

 

Jurassic World Evolution – 12 Ιουνίου

Από τους δημιουργούς του RollerCoaster Tycoon, το Jurassic World Evolution είναι ένα construction και management simulation παιχνίδι και από ότι όλα δείχνουν θα αποτελέσει έναν πολύ καλό τίτλο του είδους. Συμπίπτει περίπου χρονικά με το αναμενόμενο κινηματογραφικό Jurassic World: Fallen Kingdom, οπότε χαράς ευαγγέλια για τους fans του franchise.

 

 

 

LEGO The Incredibles – 15 Ιουνίου

Τα παιχνίδια LEGO έχουν πέραση και όπως είναι λογικό η Traveller’s Tales συνεχίζει να δημιουργεί παιχνίδια με βάση τη γνωστή πετυχημένη action adventure συνταγή. Αυτή τη φορά το franchise που βασίζεται το παιχνίδι είναι το The Incredibles και περιέχει και τις δύο ταινίες.

 

The Crew 2 – 29 Ιουνίου

Το πρώτο παιχνίδι δεν ενθουσίασε, αν και είχε κάποια καλά στοιχεία. Αυτή τη φορά ευελπιστούμε η Ivory Tower και το ταξίδι μας στον ανοικτό κόσμο των ΗΠΑ να  είναι αρκετά καλύτερα και ένα πρώτο θετικό δείγμα είναι ότι εκτός από αυτοκίνητα θα οδηγήσουμε από αεροπλάνα, μηχανές εώς και ταχύπλοα. Μπορεί να αποτελέσει ένα από τα καλά arcade racer της χρονιάς; Μακάρι

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Earth Atlantis – 1 Ιουνίου

 

 

Awkward – 5 Ιουνίου

 

 

Nobunaga’s Ambition: Taishi – 5 Ιουνίου

 

 

 

The Infectious Madness of Doctor Dekker – 5 Ιουνίου

 

Shaq Fu: A Legend Reborn – 5 Ιουνίου

 

 

 

Shape of the World- 5 Ιουνίου

 

 

Haimrik – 6 Ιουνίου

 

 

 

MotoGP 18 – 7 Ιουνίου

 

 

Super Bomberman R – 12 Ιουνίου

 

 

Anima Gate of Memories: The Nameless Chronicles – 19 Ιουνίου

 

Nekopara Vol.1 – 21 Ιουνίου

 

 

New Gundam Breaker – 22 Ιουνίου

 

BlazBlue Cross Tag Battle – 22 Ιουνίου

 

 

 

The Lost Child – 22 Ιουνίου

 

 

Lumines Remastered – 26 Ιουνίου

 

 

Rainbow Skies – 27 Ιουνίου

 

 

MXGP Pro – 29 Ιουνίου