Χωρίς τις μεγάλες κυκλοφορίες ο Ιούλιος, όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε χρόνο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές. Ξεχωρίζουμε τα Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered, Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, Earthfall, Sonic Mania Plus και το The Persistence. Μια καλή ευκαιρία για οικονομία ενόψει του γεμάτου τελευταίου τετραμήνου της χρονιάς.

 

 

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered – 3 Ιουλίου

Το παιχνίδι του 2009 ήταν πάρα πολύ καλό και μιλάμε για ένα open world third person shooter και η remastered έκδοση θα περιέχει ξαναδουλεμένα γραφικά. Όποιος δε το έχει δοκιμάσει στην αρχική του μορφή είναι μια αρκετά καλή ευκαιρία.

 

 

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr – 5 Ιουλίου

Action RPG στα πρότυπα του Diablo έχει κυκλοφορήσει ήδη για το PC και έχει λάβει μέτριες εώς καλές κριτικές με μέσο όρο 68. Σίγουρα δε μπορεί να μπει στους κορυφαίους τίτλους του είδους, αλλά οι φανατικοί μπορούν να το έχουν στα υπόψιν τους.

 

 

Earthfall – 14 Ιουλίου

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον φαίνεται το sci-fi co-op shooter στα πρότυπα του Left For Dead, όπου οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν επιτυχώς μία εξωγήινη εισβολή στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό.

 

 

Sonic Mania Plus – 17 Ιουλίου

Ο καλύτερος τίτλος Sonic τα τελευταία χρόνια έρχεται στα ράφια των καταστημάτων και όσοι δε το παίξατε πέρσι και είστε fan των 2D platformer καλά θα κάνετε να το τιμήσετε. Όσοι έχετε ήδη ψηφιακά το παιχνίδι θα μπορείτε με free update να απολαύσετε και τις καινούριες προσθήκες.

 

 

The Persistence PS VR– 23 Ιουλίου

Από τους πιο αναμενόμενους τίτλους για το PS VR, το The Persistence είναι ένα stealth horror roguelike FPS και μακάρι να δώσει μια ώθηση στο headset που κακά τα ψέματα χρειάζεται να προσφέρει δυνατές εμπειρίες στους χρήστες.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

20XX – 10 Ιουλίου

 

 

Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard – 10 Ιουλίου

 

 

Insane Robots – 10 Ιουλίου

 

 

 

MXGP Pro – 10 Ιουλίου

 

 

Shining Resonance Re:frain – 10 Ιουλίου

 

 

 

All Star Fruit Racing – 13 Ιουλίου

 

 

 

Chicken Assassin: Reloaded – 14 Ιουλίου

 

 

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion – 17 Ιουλίου

 

 

 

 

Touhou Genso Wanderer Reloaded – 17 Ιουλίου

 

 

Energy Balance – 24 Ιουλίου

 

 

 

The Banner Saga 3 – 24 Ιουλίου

 

 

The Banner Saga Trilogy: Bonus Edition – 24 Ιουλίου

 

 

Mega Man X Legacy Collection 1 + 2 – 24 Ιουλίου

 

 

Runbow – 24 Ιουλίου

 

 

Train Sim World – 24 Ιουλίου

 

 

Hello Neighbor – 24 Ιουλίου