Αναμφίβολα πρόκειται για τον πιο ήσυχο μήνα της χρονιάς από άποψη κυκλοφοριών νέων παιχνιδιών με έναν μόνο ΑΑΑ τίτλο και μιλάμε για το Wolfenstein: Youngblood. Από εκεί και πέρα για το PSVR κυκλοφορεί το Wolfenstein: Cyberpilot, ενώ από τα EA Originals αναμένουμε το Sea of Solitude. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια indies που παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Stranger Things 3: The Game – 4 Ιουλίου

Ταυτόχρονα με την τρίτη season της δημοφιλούς σειράς του Netflix κυκλοφορεί και το ομώνυμο παιχνίδι. Πρόκειται για ένα beat em up με 16bit art style και κάμερα πάνω από το κεφάλι και μπορείτε να παίξετε είτε solo είτε σε local co op. Publisher είναι το Netflix και αναμένουμε και παρόμοιες προσπάθειες σε άλλες σειρές της εταιρείας.

Sea of Solitude – 5 Ιουλίου

Το πρόγραμμα EA Originals έχει να επιδείξει ορισμένα διαμαντάκια τα τελευταία χρόνια και ευελπιστούμε το Sea of Solitude να αποτελέσει το επόμενο. Αναλαμβάνουμε να ζήσουμε το συναισθηματικό ταξίδι της Kay μιας μοναχικής γυναίκας σε έναν όμορφο και εξελισσόμενο κόσμο, όπου τίποτα δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Φαίνεται ιδιαίτερη κυκλοφορία και μπορεί να αποδειχθεί άλλη μια εξαιρετική περίπτωση.

Dragon Quest Builders 2 – 12 Ιουλίου

Το sequel του επιτυχημένου action role-playing sandbox κυκλοφορεί και στη Δύση αρκετούς μήνες μετά την ιαπωνική κυκλοφορία του. Έχει αποσπάσει καλές κριτικές και έχει να παρουσιάσει βελτιώσεις όπως  online και offline multiplayer, καθώς και προαιρετική κάμερα πρώτου προσώπου.

Wolfenstein: Cyberpilot VR – 26 Ιουλίου

Δυνατή κυκλοφορία και για το PSVR με το παιχνίδι να διαδραματίζεται είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα του The New Colossus και πριν το Youngblood. Ο ήρωας μας είναι ένας hacker που δουλεύει για τη Γαλλική αντίσταση και αντιμέτωπος με τους Ναζί. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για VR και για να δούμε αν μπορεί να αποτελέσει άλλον έναν λόγο αγοράς του headset…

Wolfenstein: Youngblood – 26 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα co-op spin-off, στο οποίο οι παίκτες χειρίζονται για 2 κόρες του πρωταγωνιστή της κυρίως σειράς, B.J. Blazkowicz, με την ιστορία να λαμβάνει χώρα στο υπό Ναζιστική κατοχή Παρίσι του 1980, καθώς η Jess και η Soph αναζητούν τον πατέρα τους. Tο παιχνίδι θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς έως τώρα, ενώ συμμετέχει και η Arkane Studios με αποτέλεσμα να έχει ένα αρκετά πιο «open-world» level design και περισσότερες επιπλέον δραστηριότητες από τους προκατόχους του.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ:

Bear With Me: The Complete Collection – 9 Ιουλίου

They Are Billions – 9 Ιουλίου

SolSeraph – 10 Ιουλίου

Blazing Chrome – 11 Ιουλίου

Lethal League Blaze – 12 Ιουλίου

Redeemer: Enhanced Edition – 12 Ιουλίου

Aggelos – 12 Ιουλίου

Gabbuchi – 18 Ιουλίου

Etherborn – 18 Ιουλίου

Lost Ember – 19 Ιουλίου

Songbird Symphony – 25 Ιουλίου

Date A Live: Rio Reincarnation – 26 Ιουλίου

Kill la Kill the Game: IF – 26 Ιουλίου