Νέα χρονιά με τις παιχνιδάρες που έρχονται για το PS4 και μια πρώτη γεύση θα πάρουμε τον Ιανουάριο. Οι κυκλοφορίες μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά κυρίως για τους fans των Γιαπωνέζικων τίτλων υπάρχουν επιλογές. Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory, Monster Hunter: World, Dragon Ball FighterZ και Dissidia Final Fantasy NT κυκλοφορούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον το The Inpatient για το PS VR. Δείτε τα αναλυτικά παρακάτω.

 

 

Street Fighter V: Arcade Edition – 16 Ιανουαρίου

Το Street Fighter V δε πήγε τόσο καλά όσο ελπίζανε Sony και Capcom και αυτό λόγω και του περιορισμένου περιεχομένου όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Δύο σχεδόν χρόνια μετά η Arcade Edition διορθώνει τα λάθη και θα κυκλοφορήσει με όλους τους χαρακτήρες, δύο καινούρια modes και μπόλικο περιεχόμενο. Επιπλέον οι κάτοχοι του παιχνιδιού θα μπορούν με δωρεάν update να απολαύσουν όλα τα παραπάνω.

 

Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory – 16 Ιανουαρίου

Η συνέχεια του Cyber Sleuth, το Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory είναι ένα third person RPG που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στην Ιαπωνία και έχει λάβει θετικές κριτικές. Οι fans της σειράς δεν έχουν λόγους για να το χάσουν.

 

The Inpatient (PS VR) – 23 Ιανουαρίου

Ένα ψυχολογικό θρίλερ που αναμένεται να αποτελέσει έναν δυνατό τίτλο του PS VR. Η Supermassive Games μας επιστρέφει στο Blackwood Sanatorium 60 χρόνια πριν τα γεγονότα του Until Dawn και αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός ασθενή που πάσχει από αμνησία και πρέπει να ανακαλύψει γιατί βρίσκεται παγιδευμένος. Οι αποφάσεις θα παίξουν ρόλο στην έκβαση της ιστορίας, όπως έχουμε συνηθίσει από τα προηγούμενα παιχνίδια της Supermassive.

 

 

Monster Hunter: World – 26 Ιανουαρίου

Το franchise του Monster Hunter μπορεί στη Δύση να μην είναι ένα από τα διασημότερα, αλλά στην Ιαπωνία είναι τόσο τεράστιο που μπορεί να καθορίσει τη πορεία μιας κονσόλας. Η Sony το ξέρει καλά αυτό καθώς ήταν ένας από τους λόγους που δεν απογειώθηκε το PS Vita, όταν η Nintendo το συμφώνησε αποκλειστικά για το 3DS. Πλέον το third person action RPG επιστρέφει στο PS4 και σίγουρα θα ξεπουλήσει στην Ιαπωνική αγορά και είναι και μια ευκαιρία για επέκταση και στον υπόλοιπο κόσμο. Η Capcom ποντάρει πολλά και φαίνεται ότι θα έχουμε άλλον έναν δυνατό τίτλο στη κατηγορία.

 

 

Dragon Ball FighterZ – 26 Ιανουαρίου

Η Arc System Works βρίσκεται στο τιμόνι του Dragon Ball Fighter Z και όταν μιλάμε για fighting παιχνίδια το όνομα της εταιρείας αποτελεί εγγύηση. Το gameplay δανείζεται στοιχεία από τίτλους όπως το Marvel vs Capcom και η επιτυχία μάλλον πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

 

 

Dissidia Final Fantasy NT – 30 Ιανουαρίου

Το Dissidia Final Fantasy αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοκυκλοφόρησε πριν χρόνια στο PSP. Πρόκειται για ένα fighting με action RPG στοιχεία και το συγκεκριμένο αποτελεί μεταφορά της arcade έκδοσης που είχε κυκλοφορήσει το 2015 και είναι συνέχεια των τίτλων του PSP.

 

Call of Duty: WWII – The Resistance DLC – 30 Ιανουαρίου

Πρώτο DLC για το υπερεπιτυχημένο Call of Duty: WWII θα περιέχει αρκετούς νέους χάρτες ανάμεσα τους και με τα αγαπημένα μας zombies. Ως γνωστόν και λόγω της εμπορικής συμφωνίας Sony- Activision όλα τα DLC θα κυκλοφορήσουν ένα μήνα νωρίτερα στο PS4.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ

Beholder – 16 Ιανουαρίου

 

Anamorphine – 16 Ιανουαρίου

 

Iconoclasts- 23 Ιανουαρίου

 

 

Lost Sphear – 23 Ιανουαρίου

 

Railway Empire – 26 Ιανουαρίου