Δυνατό ξεκίνημα για το 2019 με τίτλους που περιμένει ο κόσμος όπως τα Ace Combat 7: Skies Unknown και Kingdom Hearts III, ενώ μεγάλη απήχηση έχει και το πολυαναμενόμενο remake του Resident Evil 2 αλλά και το remaster του Onimusha. Καλό 2019 να έχουμε από πλευράς gaming και υγεία και ευτυχία σε όλους τους PSaddicts!

 

 

Onimusha: Warlords – 15 Ιανουαρίου

Ένα franchise που ξεκίνησε στο PS2 και τα τελευταία χρόνια έχει μπει στον πάγο από την Capcom επιστρέφει με το remaster του αρχικού παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 2001. Πρόκειται για ένα hack and slash action adventure που είχε δανειστεί αρκετά στοιχεία από τα αρχικά Resident Evil, όπως η κάμερα και οι γρίφοι. Παίζεται ακόμα άραγε 18 χρόνια μετά; Θα μάθουμε σύντομα…

 

 

Ace Combat 7: Skies Unknown – 18 Ιανουαρίου

Χρειάστηκε να περάσουν παραπάνω από 11 χρόνια για την επιστροφή ενός θρυλικού franchise που ξεκίνησε με την ονομασία Air Combat το 1995 στο PS one. Τα trailer μας έχουν ανοίξει την όρεξη για εντυπωσιακές αερομαχίες, ενώ θα υπάρχει και υποστήριξη PS VR. Μακάρι να βγει καλό και η Bandai Namco να συνεχίσει τη σειρά για πολλά ακόμα χρόνια.

 

 

 

Resident Evil 2 – 25 Ιανουαρίου

Ο κορυφαίος τίτλος της αρχικής τριλογίας επιτέλους επιστρέφει με ένα remake που το εκμοντερνίζει με over the shoulder κάμερα τρίτου προσώπου, όπως αυτή του Resident Evil 4. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία survival horror όλων των εποχών και ελπίζουμε η αναμενόμενη επιτυχία του να φέρει αντίστοιχα remakes και για το Resident Evil 3 Nemesis, αλλά και Dino Crisis.

 

Kingdom Hearts III – 29 Ιανουαρίου

Χρόνια και ζαμάνια περιμένουν οι fans της σειράς το Kingdom Hearts III και η ώρα πλησιάζει για ένα action RPG που αναμένετε να ξεχωρίσει. Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί στην Ε3 2013 και ελπίζουμε να άξιζε την αναμονή.

 

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Megalith PS VR – 8 Ιανουαρίου

 

 

Tales of Vesperia: Definitive Edition – 11 Ιανουαρίου

 

 

Smoke and Sacrifice – 15 Ιανουαρίου

 

The Grand Tour Game – 15 Ιανουαρίου

 

 

The Walking Dead: The Final Season – Episode 3 – 15 Ιανουαρίου

 

 

Vane – 15 Ιανουαρίου

 

 

Hell Warders – 17 Ιανουαρίου

 

 

 

Sword Art Online: Fatal Bullet – Dissonance of the Nexus – 18 Ιανουαρίου

 

 

YIIK: A Postmodern RPG – 19 Ιανουαρίου

 

 

A Fisherman’s Tale PS VR – 22 Ιανουαρίου

 

 

At Sundown – 22 Ιανουαρίου

 

 

 

Song of Memories – 22 Ιανουαρίου

 

 

 

Life Is Strange 2: Episode 2 – Rules – 24 Ιανουαρίου

 

 

Genesis: Alpha One – 29 Ιανουαρίου