Το πρόγραμμα κυκλοφοριών γεμίζει σιγά σιγά και αν και δεν έχουμε μεγάλους ΑΑΑ τον Φεβρουάριο, σίγουρα υπάρχουν αρκετά καλές επιλογές για ασχοληθούμε με κάτι καινούριο. Ξεχωρίζει το remake του Shadow of the Colossus μαζί με το αινιγματικό Metal Gear Survive, ενώ υπάρχουν και τίτλοι όπως τα Fe και Past Cure που ενδέχεται να αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Δείτε τα αναλυτικά παρακάτω.

 

 

EA Sports UFC 3 – 2 Φεβρουαρίου

Τρίτο παιχνίδι της mixed martial arts fighting σειράς που βαδίζει στα ίδια μονοπάτια με τους προκατόχους του. Χρησιμοποιεί ξανά την μηχανή γραφικών Ignite και δε κάνει τη μετάβαση στη Frostbite όπως το FIFA και γενικώς απευθύνεται στους φανατικούς.

 

 

 

Shadow of the Colossus – 6 Φεβρουαρίου

Remake του κλασικού PS2 παιχνιδιού από την ειδικό Bluepoint Games και ετοιμαστείτε για ένα μαγικό action adventure ταξίδι.

 

 

Dynasty Warriors 9 – 13 Φεβρουαρίου

Η διάσημη σειρά της Koei Tecmo επιστρέφει και αυτή τη φορά η Omega Force έχει καινοτομίες. Το hack and slash gameplay είναι γνώριμο, αλλά αυτή τη φορά το περιβάλλον θα είναι open world για πρώτη φορά.

 

 

 

Kingdom Come: Deliverance – 13 Φεβρουαρίου

Ένα ακόμα open world action RPG που διαδραματίζεται στο μεσαίωνα και χρησιμοποιεί κάμερα πρώτου προσώπου. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν μπορεί να ανταποκριθεί σε μια κατηγορία που έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια.

 

 

Secret of Mana – 15 Φεβρουαρίου

Ένα από τα πιο κλασικά RPG των 16bit που έχει μείνει στην ιστορία έρχεται στις κονσόλες της Sony με ένα μοντέρνο 3D remake. Η επιτυχία είναι δεδομένη και είναι μια ευκαιρία για τους νεότερους παίκτες να το δοκιμάσουν.

 

 

Fe – 16 Φεβρουαρίου

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον action adventure από την EA που παρομοιάζεται με τα Journey και Shadow of the Colossus. Μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη μέσα στη χρονιά; Για να το δούμε

 

 

Metal Gear Survive – 22 Φεβρουαρίου

Metal Gear χωρίς Hideo Kojima… Και όμως πλησιάζουν οι μέρες για αυτό το αν μη τι άλλο περίεργο δημιούργημα. Βασίζεται περισσότερο στο online coop και χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς του The Phantom Pain. Θα σπιλώσει το όνομα ή θα βγει κάτι αξιόλογο;

 

Past Cure – 23 Φεβρουαρίου

Ένα μικρό indie studio με την ονομασία Phantom8 φιλοδοξεί να μας δώσει ένα πολύ καλό ψυχολογικό action θρίλερ. Πρόκειται για μια μίξη διάφορων ειδών όπως slow-mo pistol shooting τύπου Max Payne, stealth και τρόμο. Μπορεί να μην πρόκειται για ΑΑΑ παραγωγή, αλλά έχει προοπτικές.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Blackhole – 6 Φεβρουαρίου

 

 

Marooners – 6 Φεβρουαρίου

 

 

 

The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia – 9 Φεβρουαρίου

 

 

Under Night In-Birth Exe:Late[st] – 9 Φεβρουαρίου

 

 

Crossing Souls – 13 Φεβρουαρίου

 

 

 

Monster Energy Supercross: The Official Videogame – 13 Φεβρουαρίου

 

The Fall Part 2: Unbound – 13 Φεβρουαρίου

 

 

Owlboy – 13 Φεβρουαρίου

 

Super Seducer – 14 Φεβρουαρίου

 

 

 

The Station – 20 Φεβρουαρίου

 

Symmetry – 20 Φεβρουαρίου

 

 

Apex Construct (PSVR) – 20 Φεβρουαρίου

 

Rad Rodgers – 21 Φεβρουαρίου

 

 

Sword Art Online: Fatal Bullet – 23 Φεβρουαρίου

 

 

 

Immortal Redneck – 27 Φεβρουαρίου

 

 

Gravel – 27 Φεβρουαρίου

 

 

Shiny – 27 Φεβρουαρίου

 

 

de Blob 2 – 27 Φεβρουαρίου

 

 

 

Moss (PS VR) – 27 Φεβρουαρίου