Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δεκέμβρης είναι σχετικά φτωχός σε νέες κυκλοφορίες, καθώς η πλειοψηφία των ΑΑΑ τίτλων έχει κυκλοφορήσει το προηγούμενο τρίμηνο. Παρόλα αυτά υπάρχουν ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες, αρκετά DLC και το DOOM: VFR για το PS VR.

 

 

DOOM: VFR απαιτείται PS VR – 1 Δεκεμβρίου

Από τα δυνατά ονόματα που θα κυκλοφορήσουν φέτος για το PS VR και σίγουρα από αυτά που χρειάζεται το περιφερειακό για να προσελκύσει κόσμο. Αναμένουμε το γνωστό, γρήγορο και βίαιο gameplay σήμα κατατεθέν της σειράς.

 

The Walking Dead: The Telltale Series Collection – 5 Δεκεμβρίου

Και οι τρεις season της εκπληκτικής σειράς της Telltale μαζεμένα σε μια συλλογή με βελτιωμένα γραφικά. Όποιος δε το έχει παίξει είναι μια καλή ευκαιρία..

 

 

Horizon Zero Dawn: Complete Edition – 5 Δεκεμβρίου

Χωρίς αμφιβολία από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, η Complete edition θα περιέχει το βασικό παιχνίδι και το DLC The Frozen Wilds. Αν κάνατε το λάθος να μη το παίξετε τη πρώτη φορά, καλό θα είναι να μη το ξανακάνετε και να το βάλετε στη λίστα αγορών σας.

 

Dead Rising 4: Frank’s Big Package  – 5 Δεκεμβρίου

Το άλλοτε αποκλειστικό παιχνίδι του Xbox One έρχεται και στο PlayStation 4 και το πακέτο θα περιέχει και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει, συν ένα καινούριο mode το Capcom Heroes.

 

 

Destiny 2: Curse of Osiris Expansion – 5 Δεκεμβρίου

Πρώτο expansion για το Destiny 2 θα περιέχει ένα campaign 2-3 ωρών και νέα World Quest, missions, strikes, adventures, Crucible maps και free roam activities.

 

Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition – 12 Δεκεμβρίου

Άλλη μια ολοκληρωμένη έκδοση του εξαιρετικού Resident Evil 7. Θα περιέχει όλα τα DLC συν το καινούριο Not a Hero DLC που θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους.

 

Okami HD – 12 Δεκεμβρίου

Το κλασικό παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2006 για το PS2 έρχεται μετά από αρκετά χρόνια και για το PS4 αναβαθμισμένο φυσικά και αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Steep: Road to the Olympics – 5 Δεκεμβρίου

 

Oh My Godheads – 5 Δεκεμβρίου

 

Boiling Bolt – 5 Δεκεμβρίου

 

 

Tokyo Xanadu EX+ – 8 Δεκεμβρίου

 

Battlestar Galactica Deadlock – 8 Δεκεμβρίου

 

LocoRoco 2 Remastered – 9 Δεκεμβρίου

 

Fallen Legion: Flames of Rebellion – 12 Δεκεμβρίου

 

 

Final Fantasy XV: Episode Ignis – 13 Δεκεμβρίου

 

Shooty Fruity (απαιτείται PS VR) – 19 Δεκεμβρίου

 

Defunct – 19 Δεκεμβρίου

 

Tiny Metal – 21 Δεκεμβρίου