Ένας τίτλος επισκιάζει τα πάντα τον Απρίλιο και αυτός δεν είναι άλλος από το πολυαναμενόμενο God of War. Μεγάλη κυκλοφορία και το Yakuza 6 που δυστυχώς θα κυκλοφορήσει σχεδόν μαζί με το μεγαθήριο της Sony Santa Monica, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Extinction. Πέρα από αυτά υπάρχουν κάποια παιχνίδια για το PS VR όπως το Crisis on the Planet of the Apes και κάποια μικρότερα indies.

 

Crisis on the Planet of the Apes VR – 3 Απριλίου

Με γεγονότα που διαδραματίζονται ανάμεσα στο Rise of the Planet of the Apes  και το Dawn of the Planet of the Apes, το παιχνίδι είναι ένα first-person action-adventure. Αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός πιθήκου, ενώ και η τιμή του είναι χαμηλή. Είναι ο πρώτος τίτλος της FoxNext VR Studio και ελπίζουμε να είναι κάτι καλό και να υπάρχει συνέχεια με δυνατούς τίτλους που χρειάζεται το PS VR.

 

 

 

Extinction – 10 Απριλίου

Αρκετά ενδιαφέρον action RPG όπου αναλαμβάνουμε το ρόλο του Avil στη προσπάθεια να σώσει την ανθρωπότητα από γιγαντιαία τέρατα. Το gameplay θυμίζει λίγο Prince of Persia με το χαρακτήρα μας να έχει ιδιαίτερες ικανότητες και η αλήθεια είναι ότι έχουμε προσδοκίες για κάτι τουλάχιστον αξιοπρεπές.

 

 

 

Yakuza 6: The Song of Life – 17 Απριλίου

Η διάσημη σειρά της Sega επιστρέφει με νέα μηχανή γραφικών και ήδη έχει αποσπάσει θετικές κριτικές. Για τους μη γνωρίζοντες το Yakuza είναι ένα open world action adventure με ενδιαφέρον σενάριο, αρκετή εξερεύνηση και φυσικά άφθονο ξύλο.

 

 

God of War – 20 Απριλίου

Από τους πλέον αναμενόμενους αποκλειστικούς τίτλους του PS4  το God of War θα εμφανιστεί αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με το παρελθόν. Το σκηνικό μεταφέρεται στη Νορβηγική μυθολογία και ο γιος του Kratos θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ και το gameplay πλέον ξεφεύγει αρκετά από το παραδοσιακό hack and slash. Η διάρκεια επίσης θα είναι αρκετά μεγαλύτερη, ενώ από όσο έχουμε δει τα γραφικά είναι από άλλο πλανήτη. Περισσότερα για το έπος μπορείτε να δείτε στο video αφιέρωμα μας.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Minit – 3 Απριλίου

 

 

 

The Adventure Pals – 3 Απριλίου

 

 

 

Dangun Feveron – 3 Απριλίου

 

 

Impact Winter – 5 Απριλίου

 

 

Starlit Adventures – 10 Απριλίου

 

Regalia: Of Men and Monarchs – Royal Edition – 10 Απριλίου

 

 

Masters of Anima – 10 Απριλίου

 

Rick and Morty: Virtual Rick-ality (PSVR) – 10 Απριλίου

 

 

Super Daryl Deluxe – 10 Απριλίου

 

 

Rogue Aces – 12 Απριλίου

 

 

 

Gal*Gun 2 – 13 Απριλίου

 

Darkest Dungeon: Ancestral Edition – 24 Απριλίου

 

 

The Swords of Ditto – 24 Απριλίου

 

Emily Wants to Play Too – 24 Απριλίου

 

 

 

Sinner: Sacrifice for Redemption – 25 Απριλίου

 

 

Time Carnage (PSVR) – Απρίλιος