Ιδιαίτερα γενναιόδωρος ο Απρίλιος για τους PSaddicts με τις κυκλοφορίες του πολυαναμενόμενου αποκλειστικού Days Gone και του Mortal Kombat 11 να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν και άλλοι τίτλοι που αξίζουν της προσοχής μας και αρκετά ενδιαφέρουσες indie προτάσεις. Δείτε τα αναλυτικά παρακάτω.

 

Borderlands: Game of the Year Edition – 3 Απριλίου

Ένα από τα κλασικά shooter looter της προηγούμενης γενιάς έρχεται στο PS4 σε remastered μορφή με όλα τα DLC, βελτιωμένα γραφικά και νέα όπλα, συμπληρώνοντας το κενό στη τρέχουσα γενιά της σειράς, ενώ περιμένουμε και το Borderlands 3, που πρόσφατα ανακοινώθηκε και επίσημα.

 

 

 

 

Dangerous Driving – 9 Απριλίου

Η σειρά Burnout είναι η αλήθεια ότι μας έχει λείψει αρκετά και το κενό έρχεται να καλύψει ο πνευματικός διάδοχος με την ονομασία, Dangerous Driving. Αρκετά από τα μέλη των αρχικών τίτλων θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν το γεμάτο αδρεναλίνη πνεύμα με την επικίνδυνη arcade οδήγηση, τα κλασικά takedowns και τα boosts να φαίνονται εντυπωσιακά στη τρέχουσα γενιά. Μακάρι να βγει αξιόλογο!

 

 

Earth Defense Force: Iron Rain – 11 Απριλίου

Η σειρά Earth Defense Force έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία, αλλά στις δυτικές αγορές έχει περάσει απαρατήρητη. Κάτι τέτοιο ευελπιστούν να αλλάξει με το Iron Rain που έχει δημιουργηθεί με βάση το δυτικό κοινό και μένει να δούμε αν μπορεί να εξελιχθεί σε μια καλή multiplayer πρόταση. Πρόκειται για ένα third person multiplayer shooter με αντιμέτωπους εξωγήινα τεράστια έντομα.

 

 

 

World War Z – 16 Απριλίου

Στα πρότυπα του Left 4 Dead, το World War Z είναι ένα co op third person multiplayer shooter με fast paced gameplay και την ομάδα μας αντιμέτωποι με ορδές από zombie. H υπόθεση ακολουθεί το βιβλίο και όχι την ομώνυμη πετυχημένη ταινία με τον Brad Pitt και θα μεταφερθούμε σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο, ενώ από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα το World War Z έχει δημιουργήσει αρκετές προσδοκίες και μένει να δούμε αν η Saber θα μπορέσει να ανταποκριθεί.

 

Mortal Kombat 11 – 23 Απριλίου

Επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια για ένα από τα πιο μυθικά fighting franchises. Στο τιμόνι του Mortal Kombat 11 βρίσκεται και πάλι το studio της NetherRealm π0υ αποτελεί εγγύηση ποιότητας και παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερο, όπως συνέβη πρόσφατα και με το Injustice 2. Όσοι έπαιξαν τη beta το βρήκαν εξαιρετικό και μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο fighting game της γενιάς…

 

 

 

 

Days Gone – 26 Απριλίου

Το Bend Studio ήταν ανέκαθεν ένα από τα δυνατά χαρτιά, όσον αφορά τις φορητές κονσόλες με επιτυχίες όπως τα Syphon FilterResistance Retribution του PSP και το εξαιρετικό Uncharted: Golden Abyss του PS Vita. Μετά από περισσότερα από εφτά χρόνια απουσίας έφτασε η ώρα να δοκιμαστεί και στις οικιακές κονσόλες με το Days Gone. Πρόκειται για ένα open world third person action adventure που διαδραματίζεται σε έναν μετά αποκαλυπτικό κόσμο και στη διάρκεια της 30ώρης περιπέτειας ο Deacon St. John θα έρθει αντιμέτωπος με ορδές από freakers. Μπορεί να είχαμε αρκετές επιφυλάξεις τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πλέον το Days Gone πλέον φαίνεται έτοιμο και ιδιαίτερα ποιοτικό για να συνεχίσει το σερί της Sony με τα καταπληκτικά exclusives στην τρέχουσα γενιά.

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ:

 

AngerForce: Reloaded – 2 Απριλίου

 

 

FAR: Lone Sails – 2 Απριλίου

 

 

Power Rangers: Battle for the Grid – 2 Απριλίου

 

 

 

 Bow to Blood: Last Captain Standing – 3 Απριλίου

 

eCrossminton – 3 Απριλίου

 

Sword & Fairy 6 – 3 Απριλίου

 

 

Skorecery – 4 Απριλίου

 

 

Falcon Age – 9 Απριλίου

 

 

 

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy – 9 Απριλίου

 

 Zanki Zero: Last Beginning – 9 Απριλίου

 

 

 Shovel Knight: King of Cards – 9 Απριλίου

 

 

Shovel Knight Showdown – 9 Απριλίου

 

 

 

Vaporum -10 Απριλίου

 

Ghost Giant – 16 Απριλίου

 

God’s Trigger

 

 

Katana ZERO – 18 Απριλίου

 

 

 

Konami Arcade Classics Anniversary Collection – 18 Απριλίου

 

 

Jupiter & Mars – 22 Απριλίου

 

 

Crystal Crisis – 23 Απριλίου

 

 

Aggelos – 25 Απριλίου

 

 

 

Fade to Silence – 30 Απριλίου