Η SOEDESCO ανακοινώνει ότι το φημισμένο indie adventure platform game Owlboy ανοίγει τα φτερά του για να προσγειωθεί στα ράφια των καταστημάτων. Η φυσική έκδοση του Owlboy θα διατεθεί για PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 29 Μαΐου.

Ο Hans van Brakel, εκτελεστικός διευθυντής της SOEDESCO, δήλωσε σχετικά: «Έπρεπε να το κρατήσουμε μυστικό για αρκετό χρονικό διάστημα, όμως τώρα μπορώ επιτέλους να ανακοινώσω το πρώτο μας παιχνίδι για το Switch σε φυσική μορφή! Το Owlboy είναι ένας αληθινά σπουδαίος τίτλος για να ξεκινήσουμε τον κατάλογο των τίτλων για Switch, αλλά είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι.»

Βραβευμένο adventure game

Δέκα χρόνια ανάπτυξης από την D-Pad Studio είχαν ως αποτέλεσμα ένα οπτικά εντυπωσιακό 2D adventure που εκτιμήθηκε πολύ από τους κριτικούς και τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Το Owlboy έχει κερδίσει ήδη το Editor’s Choice Award του Destructoid, σημειώνοντας την τέλεια βαθμολογία (10/10). Φιλοξενήθηκε στα 15 καλύτερα παιχνίδια του 2016 του περιοδικού Time και η βαθμολογία του στο Metacritic βρίσκεται στο 8.8. Η εφημερίδα The Telegraph βαθμολόγησε το Owlboy με 5/5, σημειώνοντας ότι το παιχνίδι «ανέβασε τον πήχη στα ουράνια».

Owlboy: μια συγκινητική ιστορία

Το Owlboy καταγράφει τη συγκινητική ιστορία της απροσάρμοστης κουκουβάγιας Otus, ενός φτερωτού μικροσκοπικού τύπου που παλεύει με τη ζωή των κουκουβαγιών. Η μοίρα χτυπά όταν η πανέμορφη πατρίδα του Otus δέχεται εισβολή από μια ορδή κακόβουλων πειρατών του ουρανού. Ο Otus ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στον ατέλειωτο ουρανό και σε μυστηριώδη ερείπια που μαστίζονται από τέρατα. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να στρατολογήσει τους φίλους του και να εκμεταλλευτεί τις ειδικές ικανότητές τους στη μάχη και στην επίλυση γρίφων, να πολεμήσει τους εχθρούς του και να πετάξει προς την ασφάλεια.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Συγκινητική, ενδιαφέρουσα ιστορία για το περιπετειώδες ταξίδι μιας κουκουβάγιας
  • Λεπτομερές, πολύχρωμο και υπέροχα ζωντανό pixel art style
  • Αλλάξτε τον χειρισμό ανάμεσα στον Otus και στους φίλους του οποιαδήποτε στιγμή για να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές ικανότητές τους
  • Τρομερή ποικιλία στο περιβάλλον και στους εχθρούς
  • Εξερευνήστε τεράστια μπουντρούμια και εμπλακείτε σε επικές μάχες με bosses