Γεια χαρά PSaddicts, με αφορμή τις τελευταίες «Only on PlayStation» εκπτώσεις στο PS Store, ήθελα να κάνω ένα άρθρο με προτάσεις αγοράς, που αν σας αρέσει θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σταθερή στήλη κάθε εβδομάδα. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα δούμε μερικές προτάσεις από παιχνίδια που στο σύνολο τους θα έχουν στόχο:

α. Να είναι ποιοτικά και να τα έχουμε παίξει, ώστε να έχουμε και γνώμη με βαρύτητα.

β. Να έχουν εύλογη έκπτωση και οικονομική διαφορά από τα φυσικά καταστήματα.

γ. Να αποτελούν παιχνίδια που θα πρέπει να παίξει κάθε gamer, ανάλογα τα γούστα του πάντα.

Πάμε λοιπόν:

Να τονίσω πως οι εκπτώσεις λαμβάνουν υπόψη την μεγαλύτερη έκπτωση που γίνεται στα μέλη του PS Plus. Επίσης έχετε στο νου σας πως τα διάφορα καταστήματα έχουν πάντα και έξοδα αποστολής, οπότε το κέρδος του ψηφιακού έναντι του φυσικού είναι στην τελική ακόμα μεγαλύτερο.

Only On PlayStation Sales

Nioh  (review) – Τιμή PS Store 24.99€ – Τιμή Skroutz 45€
Η πρώτη μεγάλη πτώση τιμής για το Nioh, το οποίο παραμένει ακριβό ακόμα στα καταστήματα, μπορείτε να πάρετε και το season pass (14.99€) μαζί και πάλι θα σας βγει φθηνότερα από κατάστημα.

Bloodborne GOTY (Review) – Τιμή PS Store 24.99€ – Τιμή Skroutz 35.99€
GotY έκδοση για ένα από τα καλύτερα exclusives του PS4 και γλιτώνετε 10+ ευρώ.

Gravity Rush 2 (Review) – Τιμή PS Store  19.99€ – Τιμή Skroutz  33.90€
Διαμαντάκι του PS4 που θεωρώ, μαζί με το remaster παρακάτω, πως αδικήθηκαν από τους PS4 gamers. Μεγάλη οικονομική διαφορά από τα καταστήματα, αξίζει να δοκιμάσετε και τα δύο.

Gravity Rush Remastered (Review) – Τιμή PS Store 9.99€– Τιμή Skroutz  26.50€

WipeOut Omega Collection (Review) – Τιμή PS Store 16.49€ – Τιμή Skroutz 26.69€
Προσωπική μου άποψη, αν δεν πήρατε την day one edition που είχε steelbook και ps1 sleeve τότε δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να πάτε σε retail, εκτός αν είστε συλλέκτης. Με λίγο πάνω των 15€ έχετε 3 παιχνίδια που θα σας χαρίσουν πολλές racing ώρες.

Horizon Zero Dawn (Review) – Τιμή PS Store 28.99€ – Τιμή Skroutz 35.99€
Η χαμηλότερη τιμή στην οποία μπορείτε να βρείτε το Horizon Zero Dawn, ένα από τα καλύτερα αποκλειστικά που κυκλοφόρησαν για φέτος στο PS4.

The Last of Us Remastered – Τιμή PS Store 15.99€– Τιμή Skroutz 32.27€
Κανονικά δεν θα το πρότεινα, καθώς μαζί με τη σειρά Uncharted, είναι από τα παιχνίδια που ήδη θα έχουν παίξει οι περισσότεροι ανάμεσα μας ενώ βρίσκεται συχνά σε έκπτωση στο PS Store. Η μεγάλη του όμως διαφορά στην τιμή με κάνει να προτείνω εύκολα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του PlayStation στους ελάχιστους που ίσως δεν έχουν ασχοληθεί.

The Order 1886 (Review) – Τιμή PS Store  10.99€ – Τιμή Skroutz   18.90€
Παιχνίδι που αδίκησε τον εαυτό του, το έφαγε και ο Τύπος λόγω μικρής διάρκειας και του αξίζει σίγουρα sequel. Στα 11 ευρώ αξίζει να το δοκιμάσετε και να περάσετε ευχάριστα 6-8 ώρες με άριστο gun play και εξαιρετικά γραφικά.

The Last Guardian (Review) – Τιμή PS Store 17.99€– Τιμή Skroutz 25.90€
Κάτω του 20αρικου, είναι αμαρτία να μην το δοκιμάσετε. Μπορεί να έκανε μια δεκαετία να κυκλοφορήσει και να φαίνεται σε ορισμένα σημεία, αλλά είναι από τα παιχνίδια που ξυπνούν συναισθήματα και με κάνουν να αγαπώ αυτό το μέσο ακόμα περισσότερο.

Only Digital Sales

NBA Playgrounds (Review) – Τιμή PS Store 7.99€ από 19.99€
Εξαιρετικό arcade μπασκετάκι στα πρότυπα του NBA Jam και ειδικά με παρέα. Στα 8€ δε θέλει και πολύ σκέψη.

Oxenfree  – Τιμή PS Store 6.99€ από  19.99€
Εξαιρετικό indie, πολύ ατμοσφαιρικό και τρομακτικό σε σημεία, με ωραίο art style, voice overs και μεγαλούτσικο αν θέλετε να δείτε όλα τα endings.

Επίσης, προσωπική μου πρόταση σε όλους σας, αγοράστε PS1 classics, PSP παιχνίδια ή PS2 to PS4 παιχνίδια ΜΟΝΟ όταν τα βρίσκετε σε έκπτωση, πράγμα που συμβαίνει πάντα και συχνά. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε 10 και 15 ευρώ για τόσο παλιά παιχνίδια τη στιγμή που με την πρώτη ευκαιρία τα βάζουν σε έκπτωση και μάλιστα σε τιμές τάξεως 2 έως 5 ευρώ. Έτσι έχω πάρει εγώ όλα μου τα κλασσικά, σε εξευτελιστικές τιμές και θα δείτε πως στις τρέχουσες έχει διαμαντάκια όπως τα Primal, Rogue Galaxy, Arc the Lad, Forbitten Siren, Dark Cloud, Wild Arms 3, Crash Bandicoot, Spyro Trilogy και πολλά άλλα.