Με μια φωτογραφία από το Instagram που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Neil Druckmann, μας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την ηθοποιό Laura Bailey. To motion capture είναι κάτι το oποίο ξέρουμε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια της Naughty Dog και από ότι μπορούμε να δούμε και από την φωτογραφία η ικανοποίηση είναι φανερή στα πρόσωπα τόσο του Neil Druckmann όσο και την ηθοποιού Laura Bailey. 

Από τα παραπάνω εκτός από την έκδηλη ικανοποίηση μπορούμε να καταλάβουμε ότι αν και ο ρόλος της Laura Bailey είναι ακόμα άγνωστος, ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι κατά πάσα πιθανότητα αρκετά σημαντικός για να αποτελεί και έναν εκ των αγαπημένων του Druckmann.

Με την φημολογία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου The Last of Us Part II να οργιάζει το τελευταίο διάστημα και την Naughty Dog να κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, η εικασία για κυκλοφορία μέσα στο 2019 δείχνει αν μη τι άλλο αβάσιμη. Παρόλα αυτά όταν βλέπουμε σημαντικά ορόσημα όπως η ολοκλήρωση των motion capture γυρισμάτων ενός ηθοποιού που πιθανότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία του παιχνιδιού μπορούμε να κρατάμε την αισιοδοξία μας και την ελπίδα μας για σύντομη κυκλοφορία του The Last of Us Part II.

Τσεκάρετε το βίντεο με όλες τις επίσημες πληροφορίες για το PS5