Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Battlefield V στις 20 Νοεμβρίου και με αυτή την αφορμή η ΕΑ μας προετοιμάζει με ένα μηνιαίο event με το όνομα «Road to Battlefield V» όπως είχαμε γράψει και τον περασμένο μήνα.

Έτσι λοιπόν ξεκινώντας από σήμερα, οι fans της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μερικά δωράκια καλωσορίσματος αλλά και ανταμοιβής παίζοντας ξανά το Battlefield 1! Πιο συγκεκριμένα από σήμερα και μέχρι τις 16/10 τα expansions They Shall Not Pass και In the Name of the Tsar του Battlefield  1 παρέχονται δωρεάν  και με την ενασχόληση σας θα μπορείτε να κερδίζετε όπλα, skins και in-game tokens και για το Battlefield V!

Αναλυτικότερα ο «χάρτης» με τον διαδρομή πρός το Battlefield V:

  • 10 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου : Δωρεάν τα expansions They Shall Not Pass και In the Name of the Tsar
  • 17 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου : Δωρεάν τα expansions  Turning Tides και Apocalypse
  • 24 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου : Δωρεάν το Premium Pass με τα τέσσερα παραπάνω expansions και το Battefield 1 θα πωλείται στα $4.99.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι δεν θα υπάρξει  Premium Pass για το Battlefield V (μέ όλο το after launch content να παρέχεται δωρεάν) ενώ τα microtransactions αν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν θα εξυπηρετούν καθαρά cosmetic αντικείμενα. Πώς σας φαίνεται η κίνηση της ΕΑ; Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την πορεία σας στον Β’ΠΠ κάνοντας μια μικρή στάση/επιστροφή στα πεδία μαχών του Α’ΠΠ;

Δείτε στο video που ακολουθεί το trailer για το “Road to Battlefield V και πείτε τις απόψεις σας!

 

Μη ξεχάσετε επίσης να παρακολουθήσετε το τελευταίο video στο κανάλι μας στο YouTube