Δεύτερο μισό του Οκτώβρη με σημαντικές κυκλοφορίες όπως τα δύο FPS της EA, το Battlefield 1 και το Titanfall 2 και τρία δυνατά remaster τα The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Batman: Return to Arkham και Darksiders Warmastered Edition.

 

[divider]Batman: Return to Arkham (Retail & PSN) – 18 Οκτωβρίου[/divider]

batman return to arkham

Τα δύο πρώτα εξαιρετικά παιχνίδια της σειράς Arkham (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City) της Rocksteady σε μια συλλογή που θα περιέχει και όλα τα DLC με αναβαθμισμένα γραφικά. Ας ελπίσουμε το port που καθυστέρησε λόγω μη καλής απόδοσης να εμφανιστεί όπως αρμόζει.

 

[divider]Exist Archive: The Other Side of the Sky (PSN) – 18 Οκτωβρίου[/divider]

exist-archive

Το RPG της Spike Chunsoft και της tri-Ace απέσπασε αρκετά καλές κυκλοφορίες στην Ιαπωνία και ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει και στα μέρη μας.

 

[divider]LEGO Harry Potter Collection (Retail & PSN) – 21 Οκτωβρίου[/divider]

harry-potter-lego-logo-1021x450

Με τα τόσα remaster που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια ήταν φυσιολογικό και οι τίτλοι της σειράς Lego να ακολουθήσουν αυτή την οδό. Τα LEGO Harry Potter: Years 1-4 και LEGO Harry Potter: Years 5-7 σε μια συλλογή με αναβαθμισμένα γραφικά συν δύο DLC πακέτα και όσοι πιστοί προσέλθετε!

[divider]Battlefield 1 (Retail & PSN) – 21 Οκτωβρίου[/divider]

battlefield-11

Η επιλογή της EA και της DICE να μεταφέρουν τη σειρά στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον για το επερχόμενο Battlefield 1. Η Frostbite δείχνει για μία ακόμα φορά τα δόντια της, ενώ και τα όπλα και τα οχήματα της εποχής παρουσιάζουν κάτι φρέσκο σε σχέση με τα scifi FPS που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια.

 

 

[divider]Tokyo Twilight Ghost Hunters Daybreak: Special Gigs (Retail & PSN) – 21 Οκτωβρίου[/divider]

ttgh2-banner_0

Ένα adventure RPG visual novel που λογικά θα περάσει απαρατήρητο, ενώ έχει αποσπάσει και σχετικά μέτριες κριτικές.

 

 

[divider]Darksiders Warmastered Edition (Retail & PSN) – 25 Οκτωβρίου[/divider]

darksiders-warmastered-edition-08-01-16-1

Μετά το περσινό remaster του Draksiders 2 ήρθε η ώρα και για το πρώτο πολύ καλό hack and slash action adventure να αναβαθμιστεί για τη τρέχουσα γενιά. Θα τρέχει σε 1080P και 60 FPS με καλύτερο τεχνικό τομέα και είναι μια ευκαιρία σε όσους το παραβλέψανε στη προηγούμενη γενιά να το δοκιμάσουν. Κανένα νέο για Darksiders 3 θα έχουμε άραγε;

 

[divider]Farming Simulator 17 (Retail & PSN) – 25 Οκτωβρίου[/divider]

farming-simulator

Ο εξομοιωτής της αγροτιάς επιστρέφει με νέα χαρακτηριστικά όπως τα τρένα για τη μεταφορά και τα γουρουνάκια για να τα μεγαλώσουμε. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο υπάρχει διάθεση να ασχοληθεί κανείς με το συγκεκριμένο.

 

[divider]Just Dance 2017 (Retail & PSN) – 25 Οκτωβρίου[/divider]

jd2017

Για ετοιμαστείτε να κάψετε καμιά θερμίδα με το νέο Just Dance που περιέχει στη λίστα του μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, καθώς και παλιότερα hits.

 

 

[divider]Mark McMorris Infinite Air (Retail & PSN) – 25 Οκτωβρίου[/divider]

mark-mcmorris-infinite-air

Αρκετό καιρό έχουμε να δούμε παιχνίδι με θέμα το snowboard, που έχει επαγγελματίες αθλητές και η Maximum Games υπόσχεται αυθεντική εμπειρία.

 

[divider]Dragon Ball Xenoverse 2 (Retail & PSN) – 28 Οκτωβρίου[/divider]

dragon-ball-2

Το επερχόμενο fighting role playing παιχνίδι της Bandai Namco, που βασίζεται στο ομώνυμο anime θα έχει παρόμοιο gameplay με το πρώτο μέρος και απευθύνεται στους αρκετούς fans της σειράς.

 

[divider]Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence – Ascension (Retail & PSN) – 28 Οκτωβρίου[/divider]

nobunagas-ambition

Μαθήματα ιαπωνικής ιστορίας σε ένα παιχνίδι στρατηγικής που απευθύνεται φυσικά σε ειδικό κοινό.

 

[divider]World of Final Fantasy (Retail & PSN) – 28 Οκτωβρίου[/divider]

World_of_Final_Fantasy_Characters_and_Mega_Mirage_Summons

RPG με το παραδοσιακό gameplay των παλιότερων τίτλων της σειράς με turn based μάχες και απλούστερο τεχνικό τομέα, αναμένεται να σημειώσει επιτυχία με βάση και με το βαρύ όνομα που το συνοδεύει.

 

[divider]The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Retail & PSN) – 28 Οκτωβρίου[/divider]

skyrim (1)

Από τα αναμενόμενα remaster το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition με αναβαθμισμένα γραφικά και όλα τα add ons και τα mods από την έκδοση του PC.

 

[divider]Titanfall 2 (Retail & PSN) – 28 Οκτωβρίου[/divider]

titanfall-2

Το FPS της Respawn αυτή τη φορά θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 4 σε αντίθεση με το πρώτο, ενώ αυτή τη φορά θα υπάρχει και single player campaign. Φυσικά το δυνατό του σημείο θα είναι το multiplayer και σίγουρα η EA ποντάρει πολλά στην επιτυχία του.