Στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, όπως θα μπορέσετε να καταλάβετε και παρακάτω, αρχίζει να κοπάζει ο καταιγισμός από μεγάλες κυκλοφορίες που είχαμε το τελευταίο τρίμηνο. Ξεχωρίζει το Final Fantasy XV, ενώ και όσοι δε μπορούν μια χρονιά χωρίς Assassin’s Creed η Ubisoft προνόησε με τη remastered συλλογή του Ezio.

[divider]Assassin’s Creed The Ezio Collection Retail & PSN – 17 Νοεμβρίου[/divider]

assassins-creed-the-ezio-collection

Τελικά και φέτος έχουμε τη δόση μας από Assassin’s Creed, έστω και σε remastered μορφή. Το πακέτο είναι 3 σε 1 με τις περιπέτειες του Ezio στα Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood και Assassin’s Creed Revelations και όσοι δεν έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν είναι μια καλή ευκαιρία.

 

 

[divider]Killing Floor 2 Retail & PSN – 18 Νοεμβρίου[/divider]

2526263-trailer_killingfloor2_teaser_20140509

Γρήγορο First person shooter στα πρότυπα του DOOM με επιλογή και για co op για καλύτερη αντιμετώπιση των Zeds που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μεταλλαγμένα zombies, που εξαπλώνονται στην Ευρώπη

 

 

[divider]Amnesia Collection PSN – 22 Νοεμβρίου[/divider]

amnesia-collection-ps4

Για πρώτη φορά σε κονσόλα κυκλοφορεί η σειρά Amnesia σε συλλογή που περιέχει τρεις κλασικούς horror τίτλους, τα Amnesia: The Dark Descent, Amnesia: Justine και Amnesia: A Machine for Pigs.

 

 

[divider]Aqua Moto Racing Utopia PSN – 22 Νοεμβρίου[/divider]

aqua-moto-racing-utopia-vzny_1280w

Άλλο ένα παιχνίδι racing με Jet ski στα πρότυπα της παλιότερης σειράς Wave Race. Στα θετικά η ύπαρξη τόσο local όσο και online multiplayer, αν και δε φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο

 

 

[divider]Darksiders Warmastered Edition Retail & PSN – 22 Νοεμβρίου[/divider]

darksiders-warmastered-edition-08-01-16-1

Μετά το περσινό remaster του Draksiders 2 ήρθε η ώρα (αν και με καθυστέρηση της τελευταίας στιγμής) και για το πρώτο πολύ καλό hack and slash action adventure να αναβαθμιστεί για τη τρέχουσα γενιά. Θα τρέχει σε 1080P και 60 FPS με καλύτερο τεχνικό τομέα και είναι μια ευκαιρία σε όσους το παραβλέψανε στη προηγούμενη γενιά να το δοκιμάσουν. Κανένα νέο για Darksiders 3 θα έχουμε άραγε; (To trailer παρακάτω είναι της αρχικής έκδοσης και όχι του remaster)

 

 

[divider]The Little Acre PSN – 22 Νοεμβρίου[/divider]

thelittleacre

Point and click adventure παιχνίδι με animations ζωγραφισμένα στο χέρι και ισομετρική κάμερα, όπου έχουμε να κάνουμε με την ιστορία της Lilly και του πατέρα της Aidan που μεταφέρονται από την Ιρλανδία του 50 στον φανταστικό κόσμο της Clonfira

 

[divider]We Sing Retail – 22 Νοεμβρίου[/divider]

news-room-we-sing

Άλλο ένα παιχνίδι karaoke με 30 τραγούδια, 12 modes με 3 επίπεδα δυσκολίας, ενώ το κινητό μας θα λειτουργεί ως μικρόφωνο και 10 άτομα θα μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα.

 

 

[divider]Marvel Pinball Epic Collection: Volume 1 Retail – 25 Νοεμβρίου[/divider]

marvel_pinball_epic_collection_vol-_1

Από τη Zen Studios έρχεται η συλλογή με 10 τραπέζια φλίπερ με ήρωες της Marvel και θα κυκλοφορήσει μόνο σε retail

 

 

[divider]Steins;Gate 0 Retail & PSN – 25 Νοεμβρίου[/divider]

steins-gate

Από τα καλύτερα visual novel που κυκλοφόρησαν πέρσι στην Ιαπωνία, το Steins;Gate 0 είναι η συνέχεια του Steins;Gate και έχοντας αποσπάσει πολύ καλές κριτικές θα λέγαμε ότι οι fans του είδους θα πρέπει να το βάλουν  στην ατζέντα τους.

 

 

[divider]The Voice Retail – 25 Νοεμβρίου [/divider]

thevoice

Το ομώνυμο τηλεοπτικό show αποκτά το δικό του παιχνίδι και σε διάστημα λίγων ημερών θα κυκλοφορήσουν δύο παιχνίδια με θέμα το τραγούδι και το karaoke.

 

 

[divider]Final Fantasy XV Retail & PSN – 29 Νοεμβρίου[/divider]

Final-Fantasy-XV-Noctis-Wallpaper

Μετά από 10 χρόνια ανάπτυξης και αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, το 15ο κυρίως παιχνίδι της σειράς είναι έτοιμο και ελπίζουμε να αποζημιώσει τον αρκετό κόσμο που το περιμένει. Το Final Fantasy XV είναι ένα open world action RPG με σύστημα μάχης παρόμοιο με το Kingdom Hearts και το Type 0.