Ο Νοέμβριος παραδοσιακά είναι ο πιο γεμάτος μήνας όσον αφορά τις κυκλοφορίες παιχνιδιών, καθώς οι εταιρείες θέλουν να επωφεληθούν από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο που θα ασχοληθούμε στο αφιέρωμα μας ξεχωρίζουν τα Call of Duty: Infinite Warfare με τη συνοδεία του Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Watch Dogs 2 και Dishonored 2, ενώ υπάρχουν και αρκετοί μικρότεροι τίτλοι.

 

[divider]Earth’s Dawn Retail & PSN – 1 Νοεμβρίου[/divider]

earths-dawn

Η γη έχει σχεδόν καταστραφεί από την εξωγήινη εισβολή και εμείς σε αυτό το σκοτεινό 2D fast paced shooter με στοιχεία beat em up θα πρέπει να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά.

 

 

[divider]Seraph PSN – 1 Νοεμβρίου[/divider]

seraph

Ενδιαφέρον platforming shooter όπου υπάρχει η ιδιομορφία ότι τη στόχευση αναλαμβάνει η AI και εμείς ασχολούμαστε με το ακροβατικά που πρέπει να κάνει ο χαρακτήρας μας για να τη βγάλει καθαρή

 

 

[divider]Super Dungeon Bros Retail & PSN – 1 Νοεμβρίου[/divider]

super_dungeon_main

Dungeon brawler με δυνατό σημείο το co op εώς τεσσάρων παικτών είτε online είτε offline.

 

 

[divider]BlazBlue: Central Fiction Retail & PSN – 4 Νοεμβρίου[/divider]

blazblue_centralfiction

Η γνωστή 2D fighting σειρά επιστρέφει με το τέταρτο παιχνίδι της και μιλάμε για ποιοτικούς τίτλους που δεν έχουν ίσως την εμπορική επιτυχία που τους αρμόζει.

 

[divider]Call of Duty: Infinite Warfare και Call of Duty: Modern Warfare Remastered Retail & PSN – 4 Νοεμβρίου[/divider]

cod infinite warfare

Το ετήσιο ραντεβού με το COD έφτασε και αυτή τη φορά μιλάμε για διπλή δόση, καθώς με τις ειδικές εκδόσεις του Infinite Warfare θα μπορούμε να παίξουμε και το Modern Warfare Remastered. Η scifi κατεύθυνση που έχει πάρει η σειρά δεν αρέσει σε πολλούς, αλλά από όσο έχουμε δει από τα trailer και καλό single player campaign θα υπάρχει και φυσικά το δυνατό multiplayer κομμάτι. Για να δούμε αν θα καταφέρει να διατηρήσει τη δυναμική της σειράς όσον αφορά τις πωλήσεις…

 

 

[divider]Moto Racer 4 Retail & PSN – 4 Νοεμβρίου[/divider]

moto-racer-4

Για τους παλιότερους το franchise αυτό κάτι θα τους θυμίσει από τα χρόνια του PS One. Πρόκειται για ένα arcade παιχνίδι μοτοσυκλέτας που επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα ο δημιουργός του επιστρέφει, ενώ η Unreal Engine 4 που χρησιμοποιείται θα προσφέρει όμορφα γραφικά.

 

 

[divider]Small Radios Big Televisions PSN – 8 Νοεμβρίου[/divider]

header

Από τα πιο περίεργα παιχνίδια που έχουμε δει, πρόκειται για ένα puzzle εξερεύνησης ψηφιακών κόσμων που βρίσκονται μέσα σε κασέτες.

 

 

[divider]Sword Art Online: Hollow Realization Retail & PSN – 8 Νοεμβρίου[/divider]

sword-art-online

Τέταρτο παιχνίδι της σειράς Sword Art Online, το Hollow Realization είναι ένα role playing game με στοιχεία action από τη Bandai Namco.

 

[divider]Xenoraid PSN – 9 Νοεμβρίου[/divider]

xenoraid

Το νέο παιχνίδι της 10tons είναι ένα παραδοσιακό scrolling shoot em up με μοντέρνα στοιχεία, όπου θα αντιμετωπίσουμε την εξωγήινη απειλή για άλλη μια φορά.

 

 

[divider]Yesterday Origins Retail & PSN – 10 Νοεμβρίου[/divider]

en-57-l620-h255

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση το ενδιαφέρον point and click adventure που έχει να κάνει με επίλυση puzzle κυκλοφορεί και στο PlayStation 4. Ελπίζουμε μόνο να βολέψει και ο χειρισμός στο dualshock 4.

 

 

[divider]Dishonored 2 Retail & PSN – 11 Νοεμβρίου[/divider]

dishonored 2

Από τα δυνατά παιχνίδια της χρονιάς το stealth action adventure sequel της Arcane Studios θα έχει δύο πρωταγωνιστές, ενώ θα έχουμε ξανά τη δυνατότητα να το τερματίσουμε χωρίς να σκοτώσουμε κανέναν και κάθε απόφαση θα έχει επίπτωση στην ιστορία. Ευελπιστούμε να μην επισκιαστεί από τις υπόλοιπες μεγάλες κυκλοφορίες της εποχής.

 

[divider]Deponia Retail & PSN – 15 Νοεμβρίου[/divider]

deponia

Άλλο ένα point and click adventure που έχει αποσπάσει αρκετά καλές κριτικές στις πλατφόρμες που κυκλοφόρησε. Αναλαμβάνουμε το ρόλο του Rufus στη προσπάθεια του να ξεφύγει από το χωριό του.

 

[divider]Laser Disco Defenders (PSN) – 15 Νοεμβρίου[/divider]

Twin stick shooter με ρυθμούς disco, κυκλοφόρησε ήδη στο PS Vita και έχει αρκετά καλές κριτικές. Στα θετικά και η cross buy δυνατότητα.

 

[divider]Neptune Flux PSN – 15 Nοεμβρίου[/divider]

neptunia-flux

Story driven, open world adventure που λαμβάνει χώρα στα βαθιά νερά ενός scifi ωκεανού, γεμάτο μυστήρια και εξερεύνηση. Δείχνει και ακούγεται ενδιαφέρον για να το δούμε…

 

 

[divider]Silence PSN – 15 Νοεμβρίου[/divider]

image24-4

Και άλλο point and click adventure με ενδιαφέρουσα ιστορία που θα έχει μαγεία, επίλυση puzzles και επιβίωση.

 

[divider]Watch Dogs 2 Retail & PSN – 15 Νοεμβρίου[/divider]

Watch_Dogs2-9

Από τα μεγαλύτερα blockbuster της χρονιάς αναμένει η Ubisoft να είναι το Watch Dogs. Και αν το πρωτότυπο δε κατάφερε να ανταποκριθεί πλήρως, αν και ήταν καλό παιχνίδι, φαίνεται ότι το sequel με νέο πρωταγωνιστή και τοποθεσία θα είναι αρκετά καλύτερο.