Το τρίτο και τελευταίο DLC του Nioh είναι εδώ. Η Team Ninja παρέδωσε έναν άριστο console (πλέον) exclusive τίτλο για το PS4 και συνέχισε με δύο άρτια DLC, τα οποία ήταν άξια για απόκτηση από κάθε παίκτη που ήθελε να βιώσει περαιτέρω την εμπειρία του. Το Bloodshed’s End έρχεται να τελειώσει την ιστορία του Nioh και να δώσει ένα τέλος στην όποια λαχτάρα είχαμε να επιστρέψουμε στον κόσμο του. Ας δούμε καλύτερα παρακάτω.

Όπως είναι το λογικό, αυτό το DLC κλείνει την ιστορία του Nioh, με λίγα αλλά σημαντικά cutscenes. Ξεκινάει 6 μήνες μετά το προηγούμενο DLC, όταν ο William πλησιάζει να βρει τη Maria και να αντιμετωπίσει το άτομο που κρύβεται πίσω από όλα. Η ιστορία του γενικά δεν ήταν το δυνατό σημείο του τίτλου, αλλά για αυτό που ήταν κλείνει αρκετά καλά. Επίσης, πιστεύω είναι πολύ πιθανό να δούμε συνέχεια στη σειρά, εφόσον δεν κλείνουν εντελώς όλα τα σημεία της πλοκής.

Το Bloodshed’s End έχει περισσότερα bosses από τα άλλα DLC, τα οποία φυσικά είναι ευπρόσδεκτα, αφού είναι και καλά. Σε αυτό το σημείο έχω να πω ότι οι φανς του Ninja Gaiden θα βρουν κάτι καλό εδώ. Μία αξιόλογη προσθήκη είναι ένα νέο Mode που ονομάζεται The Abyss, το οποίο είναι ένα mode με μάχες αυξανόμενης δυσκολίας, που αποσκοπεί κυρίως σε καλά loots και σκοπός είναι να φτάσετε στον πάτο. Βέβαια, δεν υπάρχει κάποια μεγάλη ανταμοιβή πέρα από τα loots αλλά όπως και να έχει είναι μια καλή προσθήκη.

Δεν είναι βέβαια όλα τόσο ρόδινα σε αυτό το DLC. Μερικά από τα boss fights δεν προσφέρουν κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα, κυρίως τα ανθρώπινα, ενώ τα levels κινούνται πάνω κάτω σε αυτά που είχαμε συνηθίσει, ενώ το προηγούμενο DLC πήγαινε προς άλλες κατευθύνσεις όσον αφορά το setting. Αυτά βέβαια δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σας αποτρέψει από το να παίξετε το Bloodshed’s End. Ως σύνολο, είναι το πιο ολοκληρωμένο από τα DLC και αυτό που κλείνει τον κύκλο σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.