Με την κωδική ονομασία Scarlett πιθανότατα αυτή τη στιγμή να προετοιμάζεται όχι μόνο ο διάδοχος του τελευταίου Xbox αλλά μια «οικογένεια» από συσκευές οι οποίες θα αποτελέσουν το διάδοχο καθεστώς για την κονσόλα της Microsoft με ορίζοντα κυκλοφορίας το 2020!

Οι θεωρίες και οι εικασίες φυσικά δίνουν και παίρνουν και όλα τα παραπάνω βασίζονται σε συμπεράσματα που προκύπτουν από διάφορες διαρροές και συνεντεύξεις όπως η πρόσφατη δήλωση του αφεντικού του Xbox Phil Spencer o οποίος πρόσφατα παραδέχτηκε ότι η MS ήδη σχεδιάζει την επόμενη κονσόλα της, αλλά και τον Brad Sams ο οποίος προανήγγειλε τον ερχομό του επόμενου Xbox το 2020 εδώ.

Φυσικά ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα προσφέρει η επόμενη γενιά σε σχέση με την τωρινή. Μιλώντας για την MS θεωρούμε δεδομένο το backwards compatibility, αλλά σίγουρα μπορούμε να ποντάρουμε σε ένα ακόμα πιο ισχυρό μηχάνημα το οποίο να μπορεί να ενσωματώσει στο ίδιο hardware και νέες τεχνολογίες (πχ VR) , αλλά ακόμα να δούμε και τα πρώτα βήματα του video-game streaming!

Σε κάθε περίπτωση κρατήστε τις παραπάνω δηλώσεις, το 2020 είναι σχετικά κοντά και αν πραγματικά πρόκειται να επαληθευτεί η παραπάνω χρονολογία, οι επόμενοι μήνες θα έχουν περισσότερες «διαρροές»!  (όπως επίσης και μην αποκλείετε τις αντίστοιχες διαρροές και από το  «αντίπαλο» στρατόπεδο!)