Τον προηγούμενο καιρό υπήρξαν ορισμένες διαρροές που κάπως μας είχαν προετοιμάσει για το Split Fiction. Παράλληλα, μας είχαν δημιουργήσει αρκετό ενθουσιασμό αφού η Hazelight Studios πριν μερικά χρόνια μας παρέδωσε το εμβληματικό It Takes Two.
Και αυτό το παιχνίδι ανήκει στο είδος των co-op action adventure και έχει φυσικά ως βάση τη συνεργασία. Αφορά δύο συγγραφείς που έχουν κολλήσει ο καθένας στο δικό του σύμπαν. Όλα δείχνουν πως το παιχνίδι παίρνει τη φόρμουλα του It Takes Two και τη βελτιώνει περισσότερο.
Για του λόγου το αληθές, ρίξτε μια ματιά στο σχετικό trailer:
Τέλος, δε θα περιμένουμε πολύ ώσπου να έρθει, αφού η κυκλοφορία του δεν απέχει πολύ. Στις 6 Μαρτίου του 2025 η EA Originals θα μας το παραδώσει. Μάλιστα, θα έχει Friend Pass που σημαίνει ότι αν το αγοράσει ένα άτομο, μπορεί να προσκαλέσει κάποιον φίλο να παίξει δωρεάν.
Έτοιμοι για νέες διπλές περιπέτειες; Γράψτε μας στα σχόλια τη γνώμη σας.