Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για λογαριασμό της Guerrilla Games, ο game director, Mathijs de Jonge, μοιράστηκε αρκετές πληροφορίες για την επερχόμενη περιπέτεια της Aloy και το πιο σημαντικό, το παράθυρο κυκλοφορίας του Horizon: Forbidden West.
Συγκεκριμένα είπε πως:
O Oλλανδός developer εργάστηκε πολύ σκληρά για να δημιουργήσει μια αξιόλογη συνέχεια που θα προσελκύσει παλαιότερους fans και νεοεισερχόμενους. Στόχος μας είναι να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι τον επόμενο χρόνο, το 2021!
Επίσης, δήλωσε πως ο χάρτης θα είναι μεγαλύτερος από τον προκάτοχό του, με κρυφές υποθαλάσσιες περιοχές, δεν θα υπάρχουν loading screens, πολλές νέες μηχανές (εχθροί) αλλά και φυλές να ανακαλύψετε, μαζικές καταιγίδες σε όλη τη γη και τέλος θα περιπλανηθείτε στην μαγευτική Utah μέχρι τον Ειρηνικό ωκεανό.
Για πείτε μας, ανυπομονείτε;
ωραία όχι κι άσχημα, άρα μέσα στο 2021 Μαζί με το Horizon Forbidden West θα πάρω κι το PS5