Ξεκίνησε όπως φαίνεται γύρος απολύσεων στα PlayStation Studios. Η αρχή έγινε πριν λίγες ημέρες. Τότε ακούστηκε πως τα γραφεία που διατηρούσε η Sony στη Πολωνία για το PlayStation έκλεισαν. Αν και δεν ήταν ξεκάθαρο τι σκοπό εξυπηρετούσαν, πιθανολογείται ότι ασχολούταν με θέματα προώθησης και συνεργασίας με studios εκεί όπως η CDPR.
Όμως τις τελευταίες ώρες μαζικότερες είναι οι απολύσεις στη Visual Arts που βοηθούσε και τη Naughty Dog. Παράλληλα ακούγονται και για απολύσεις από τη Bend Studio. Πρόσφατα ακυρώθηκαν τα Live Service των δύο αυτών studio αλλά και της Bluepoint. Είκοσι περίπου απολύσεις έγιναν και στο PlayStation Studio της Μαλαισίας.
BREAKING SAD NEWS:
PlayStation Malaysia Studio has suffered layoffs. Around 20 Developers have been let go.
Malaysia Studio works with Visual Arts as a support studio and also helps work on several secret projects. It's extremely sad to hear about these layoffs, I hope the… https://t.co/JvKxTxkjhE pic.twitter.com/i3nulezc9o
— William R. Aguilar (@WilliamRAguilar) March 5, 2025
Όλα δείχνουν πως οι απολύσεις δυστυχώς θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες ή μήνες. Το πολύ καλό οικονομικό τρίμηνο-ρεκόρ για τη Sony και το PlayStation δεν θα καταφέρουν να τις σταματήσουν.