Ο Daniel Richtman, leaker της πλατφόρμας Patreon έκανε αναφορές στο Wolverine της Insomniac. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές το παιχνίδια θα έχει πιο σκοτεινό ύφος. Επίσης θα είναι πιο βίαιο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια του Studio.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι η ιστορία θα εξελίσσεται στο Madripoor. Πρόκειται για ένα φανταστικό νησί με ομώνυμη πρωτεύουσα που είναι χωρισμένη σε Hightown όπου ζουν η εύποροι και Lowtown όπου κυριαρχεί η εγκληματικότητα. Βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Ασία. Το νησί είναι χτισμένο στη πλάτη ενός μυθικού δράκου του Madragon. Eίναι υπαρκτό στο σύμπαν της Matvrel όπου το επισκέφτηκε και ο Wolverine.
Ωστόσο ο ίδιος leaker ισχυρίζεται ότι το Wolverine δύσκολα θα είναι έτοιμο πριν το 2025, αντίθετα με την διαρροή της προηγούμενης εβδομάδας. Βέβαια δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα εξελίσσεται στο ίδιο σύμπαν με το Marvel’s Spider-Man.
Πως σας φαίνεται να δοθεί μια πιο μυθική διάσταση στο σύμπαν του Wolverine;