Όπως έχουμε μάθει και από παλαιότερες δηλώσεις, το επόμενο Assassin’s Creed θα λάβει χώρα στην Βαγδάτη. Ο youtuber j0nathan ανέβασε ένα νέο βίντεο, στο οποίο μιλάει για νέες πληροφορίες που αφορούν τον επερχόμενο τίτλο. Η πηγή των πληροφοριών του δεν θα μπορούσε να είναι κανείς άλλος από τον Jason Schreir της Bloomberg, ο οποίος κατ’ εν μέρη επιβεβαιώνει το βίντεο.
A person familiar tells me parts of this new Assassin's Creed leak are true (such as the name and the other stuff Bloomberg has already reported: spring 23, Baghdad, back to AC basics) and other parts are not ("multiple cities to explore") https://t.co/qmM6UZtKnG
— Jason Schreier (@jasonschreier) August 30, 2022
Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στο παραπάνω tweet μερικά από αυτά που αναγράφονται στην εικόνα ισχύουν. Για παράδειγμα, ότι το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη του 2023 και ότι θα επιστρέψει στην κλασική φόρμουλα των Assassin’s Creed. Βέβαια καλό θα ήταν να δώσουμε έμφαση ότι μερικές από τις νέες πληροφορίες δεν ισχύουν.
Επίσημες πληροφορίες για το εν λόγω παιχνίδι θα μάθουμε στο επερχόμενο Ubisoft Forward Livestream στις 10 Σεπτεμβρίου 10:00μμ. Γράψτε μας κάτω στα σχόλια τις εντυπώσεις σας για τις νέες πληροφορίες.