Ανακοίνωση αποτελεσμάτων ΕΔΩ –>ΝΙΚΗΤΕΣ

Καλή χρονιά PSaddicts, εύχομαι σε όλους σας ένα χαρούμενο 2017 με υγεία, ευτυχία και ότι ποθεί ο καθένας σας! Εμείς εδώ θα ξεκινήσουμε μια σειρά διαγωνισμών προκειμένου να μπούμε δυναμικά στο νέο έτος! Ήδη βρίσκεστε στον πρώτο διαγωνισμό μας και λαμβάνοντας μέρος 5 τυχεροί ανάμεσά σας θα κερδίσουν από ένα PS4 game και Mafia 3 merchandise!

Τα δώρα είναι:

2Χ Uncharted 4

3X No Man’s Sky

5x Mafia 3 Stickers

5x Mafia 3 Badges

 

1ος-2ος Νικητής 1xUncharted 4 + 1xMafia 3 Stickers + 1xMafia 3 badges

3ος-5ος Νικητής 1xNo Man’s Sky + 1xMafia 3 Stickers + 1xMafia 3 badges

Ευχαριστούμε θερμά την Sony Hellas και CDMedia για την παροχή των δώρων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γίνεται μέσω του παρακάτω widget. Θα σας ζητήσει πρώτα να βάλετε τα στοιχεία σας (όνομα και email) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, παρακαλώ μη βάζετε ψεύτικα, δεν θα μπορέσουμε να σας βρούμε. Εναλλακτικά, αν θέλετε κάνετε κάνετε login μέσω Facebook.

Με το login και μόνο κερδίζετε ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό.

Επιπλέον, μετά το login, θα βρείτε 8 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε άλλες 8 συμμετοχές στον διαγωνισμό! Μη ξεχνάτε πως τα likes, subs και επισκέψεις που θα κάνετε βοηθούν εξαιρετικά το PSaddict.gr να σας παρέχει τέτοιους διαγωνισμούς!

Happy New Year Giveaway!

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

1.Ο διαγωνισμός λήγει στις 23.59 της 20/01/2017 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα στο ποστ του διαγωνισμού καθώς και στο ειδικό forum του PSaddict.gr

2. Τα δώρα αποστέλλονται με εταιρεία κούριερ και τα έξοδα επιβαρύνονται οι νικητές.

Ευχαριστούμε τις παρακάτω σελίδες για την φιλοξενία του διαγωνισμού μας:KerdiseTo, Diagonismos.gr, ediagonismoi, Save&Win, Nethall, e-contest, luckyduck.gr.