Με ένα βιντεάκι η Ubisoft υπό την αφήγηση του gaming director Scott Phillips και του Vincent de Jamtel μας ενημερώνει για τα επερχόμενα updates του Ιανουαρίου!

Έχουμε και λέμε λοιπόν , αρχικά θα έχουμε το δεύτερο επεισόδιο του Legacy of the First Blade στα μέσα του μήνα, οπότε μιλάμε πιθανότατα για την επόμενη εβδομάδα. Η σειρά των The Lost Tales of Greece συνεχίζεται με έναν ακόμα κύκλωπα με τον οποίο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σε κάποιο ηφαίστειο ενώ θα έχουμε και μια σημαντική αλλαγή στο κομμάτι του gameplay.  Ετσι πλέον έχουμε διαθέσιμο το level scaling που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τα επίπεδα των αντιπάλων ανά τον κόσμο καθώς εσείς ανεβάζετε level, ενώ τέλος εχουμε και την προσθήκη των Mercenary tiers S1 και S2 που έρχονται με ακόμα πιο αιμοσταγείς μισθοφόρους και τις αντίστοιχες αμοιβές.

Δείτε την παρουσίαση στο παρακάτω video και πείτε μας πόσοι εξακολουθούν να ασχολούνται με το odyssey σε μια ομολογουμένως αξιέπαινη στάση από την Ubi η οποία πιστή σε όσα έταξε υποστηρίζει το after content όχι μόνο σε επιπεδο πληρωμένου dlc αλλά και στα free for all περιέχομενα!

 

Mην ξεχάσετε να δείτε το νέο μας βίντεο σχετικά με το τι games μαζέψαμε πριν υποδεχτούμε το νέο χρόνο!