Ανακοίνωση νικητή ΕΔΩ

Γεια χαρά σε όλους και καλωσορίσατε σε έναν ακόμα διαγωνισμό εδώ στο Psaddict.gr. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να χαρίσουμε για άλλη μία φορά δώρα από το Otakustore.gr, τον μοναδικό σας προορισμό για προϊόντα γύρω από τα anime και videogames. Αυτή τη φορά ένας τυχερός θα αποκτήσει:

1x PlayStation retro μπλουζάκι XL

1x Συλλεκτική φιγούρα του vocaloid Kaito (Future Tone SMP Ver.)

1x anime poster


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γίνεται μέσω του παρακάτω widget. Θα σας ζητήσει πρώτα να βάλετε τα στοιχεία σας (όνομα και email) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, παρακαλώ μη βάζετε ψεύτικα, δεν θα μπορέσουμε να σας βρούμε. Εναλλακτικά, αν θέλετε κάνετε κάνετε login μέσω Facebook.

Με το login και μόνο κερδίζετε ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό.

Επιπλέον, μετά το login, θα βρείτε 7 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε άλλες 7 συμμετοχές στον διαγωνισμό! Μη ξεχνάτε πως τα likes, subs και επισκέψεις που θα κάνετε βοηθούν εξαιρετικά το PSaddict.gr να σας παρέχει τέτοιους διαγωνισμούς!
Νέος διαγωνισμός με δώρα από OtakuStore.gr

 


 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού
1.Ο διαγωνισμός λήγει στις 23.59 της 21/06/2017 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα στο ποστ του διαγωνισμού καθώς και στο ειδικό forum του PSaddict.gr

2. Τα δώρα αποστέλλονται με εταιρεία κούριερ και τα έξοδα επιβαρύνονται οι νικητές.