Η Naughty Dog ανακοίνωσε κάποιες ευχάριστες αλλαγές που αφορούν το μέλλον της εταιρείας. Ο Evan Wells, πρόεδρος της εταιρείας, ανακοίνωσε πως ο Neil Druckmann έχει πλέον την θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας  και θα έχει ένα μεγαλύτερο ρόλο μέσα σε αυτήν.

Ο Druckmann είχε δουλέψει στο παρελθόν ως designer στους περισσότερους τίτλους της σειράς Uncharted και ως creative director για τα The Last of Us και Uncharted 4: A Thief’s End. Φυσικά μετά την προαγωγή θα κατέχει έναν μεγαλύτερο ρόλο στην εταιρεία και θα παραμείνει και ο επικεφαλής creative director για το The Last of Us: Part II.

Πέρα από την προαγωγή του Druckmann έχουμε κάποια ακόμα νέα όσο αφορά τη συνέχεια του The Last of Us. Οι Kurt Margenau και Anthony Newman, director και designer του Uncharted: The Lost Legacy, θα δουλέψουν ως co-directors πάνω στον νέο τίτλο της σειράς, ενώ οι Emilia Schatz και Richard Cambier θα αναλάβουν θέση lead designer.

Η Naughty Dog συνεχίζει να μας δίνει ευχάριστα νέα και περιμένουμε όλο και περισσότερο να μάθουμε και άλλα για το The Last of Us: Part II.