Η μεταφορά του Uncharted από τις κονσόλες της Sony, στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει σταδιακά μετατραπεί σε έναν άλυτο γρίφο στον οποίο δεν έχει δοθεί οριστική απάντηση εδώ και σχεδόν μια δεκαετία από την πρώτη διαρροή που προέβλεπε την έναρξη των γυρισμάτων.

Από την πρώτη ανακοίνωση του 2009 που μας ενημέρωνε ότι η ταινία βρισκόταν ήδη στον ένα χρόνο ανάπτυξης με τους Avi Arad, Charles Roven, και Alex Gartner στην παραγωγή και τους  Thomas Dean Donnelly και Joshua Oppenheimer στο σενάριο, το project έδειχνε να βαλτώνει όταν άνθρωποι με κομβικούς ρόλους στην ανάπτυξη της ταινίας  άρχισαν να αποσύρονται ή να αντικαθίστανται και τα χρόνια να περνούν χωρίς να έχουμε κάποια εξέλιξη στο ζήτημα.

Και κάπως έτσι φτάνουμε αισίως στον Γενάρη του 2017, οπότε και μαθαίνουμε ότι το σενάριο της ταινίας έχει ολοκληρωθεί από τον Joe Carnahan και μάλιστα για το επόμενο μικρό χρονικό διάστημα ακολουθεί ένας μίνι παροξυσμός μετά κι από μια συνέντευξη του σεναριογράφου που μας έβαζε σιγά-σιγά στο κλίμα και στο ύφος της επερχόμενης ταινίας, αλλά μετά πάλι σιωπή! Είχαμε οπωσδήποτε διάφορες φήμες και διαρροές από τα Media αλλά ακόμα και από την ίδια της Sony, χωρίς όμως κάτι επίσημο για να φτάσουμε στο καλοκαίρι του 2018 και το θέμα uncharted να δείχνει και πάλι στάσιμο.

Ένα post στο instagram από τον ηθοποιό Nathan Fillion ξυπνά τα αντανακλαστικά της gaming κοινότητας μιας και στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία του Καναδού ράπερ Aubrey Drake Graham (πιθανόν περισσότερο διάσημο εξαιτίας των memes που κυκλοφορούν με τις φωτογραφίες του) αναγράφει : «Sic Parvis Magna. 7/16/18» . Το ρητό αυτό αποδίδεται στον πασίγνωστο πλέον από την σειρά εξερευνητή του 16ου αιώνα Sir Francis Drake και είναι φυσικά από τις αγαπημένες φράσεις του Nathan μέσα στο παιχνίδι!

7/16/18

A post shared by Nathan Fillion (@nathanfillion) on

Φυσικά ο Nathan Fillion είχε εκφράσει την επιθυμία του από το 2011 να πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του Nathan και ίσως την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουλίου να έχουμε κάποια τέτοια επίσημη ανακοίνωση. Πολλοί εύχονται να είναι κάτι ακόμα σημαντικότερο, άλλα όπως και να έχει νομίζω μπορούμε να είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα έχουμε κάποια «σημαντική» εξέλιξη στον γρίφο του Uncharted !

Eσείς τι πιστεύετε και τι εύχεστε να μάθουμε την Δευτέρα;

Μη χάσετε το νέο βίντεο στο κανάλι