Στο Community reveal του CoD Black Ops 4 που μόλις τελείωσε, είχαμε την πρώτη αποκάλυψη του παιχνιδιού και την αρχή έκανε το multiplayer gameplay trailer του τίτλου. Το Black Ops 4 λαμβάνει χώρα μεταξύ του Black Ops 2 και 3, με τους specialist να επιστρέφουν. Το gameplay είναι «boots to the ground» και απουσιάζουν τα διπλά άλματα και wall runs, ενώ τα όπλα θα είναι συνέχεια πάνω, ότι και αν κάνετε. Νέος μηχανισμός που μπήκε στο gameplay loop είναι πως το heal δεν γίνεται αυτόματα αλλά το κάνετε εσείς στον χαρακτήρα σας.

Στο zombies mode τώρα, το οποίο γνωρίζει τρομερή αναγνώριση, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Νέα ιστορία και chapters με νέους χαρακτήρες που ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία της ιστορίας. Μας δείξανε 2 χάρτες, οι οποίοι ήταν σε μια αρένα αλά Μονομάχος και ο δεύτερος χάρτης στον Τιτανικό! Πολύ διαφορετικό το ύφος της σειράς κατ’εμέ, ενώ θα υπάρξει και τρίτη standalone zombie εμπειρία που θα είναι ένα remake του αρχικού Zombies mode από τα προηγούμενα Black Ops παιχνίδια.

Φυσικά, ακολούθησαν δύο ανακοινώσεις που λίγο ή πολύ περιμέναμε. Τέλος το campaign, με την δικαιολογία πως υπάρχει «εξιστόρηση» σε όλα τα κεφάλαια των Zombies, ενώ παρουσιάστηκε και το CoD Black Out, το battle royale mode του παιχνιδιού, με 100 παίκτες, την παρουσία όλων των χαρακτήρων της σειράς καθώς και την ύπαρξη οχημάτων παντός τύπου. Gameplay από το Black Out δεν είδαμε, ενώ ακόμα και ο τελικός αριθμός παικτών δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Το CoD Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 12 Οκτωβρίου 2018, ενώ υπάρχει και promotion συνεργασία με το PlayStation, όπως και πέρσι.