Η Respawn Entertainment και η EA βρίσκονται επί ποδός με την επικείμενη κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Fallen Order όμως από ότι φαίνεται ήδη το έδαφος προετοιμάζεται για τον επόμενο τίτλο στο Star Wars universe μετά και από ενημέρωση του CEO της ΕΑ Andrew Wilson σε πρόσφατη ενημέρωση μετόχων. Μάλιστα στην ίδια ενημέρωση φέρεται να έχει επιβεβαιώσει ότι ο νέος αυτός τίτλος θα έχει κυκλοφορήσει πριν το τέλος του οικονομικού έτους 2022 (επομένως μιλάμε για αρχές Απριλίου του 2022).

Tα παραπάνω φαίνεται να επιβεβαιώνουν και τις εικασίες του Daniel Ahmad που πρόσφατα στον λογαριασμό του στο twitter μίλησε για νέο Star Wars μέχρι το 2022, ενώ ταυτόχρονα πάγωσε τους fans της σειράς Dragon Age μιας και ανέφερε ότι αν και το επόμενο DA είναι υπο ανάπτυξη, δεν θα πρέπει να το περιμένουμε πριν το 2022!

Με τις συνθήκες να είναι ευνοικές σχετικά με το Star Wars Jedi: Fallen Order μιας και η ΕΑ φαίνεται να έλαβε τα παράπονα των gamers υπόψη της, είναι λογικό να θέλει να εκμεταλευτεί στο έπακρο το francise και προφανώς την ύπαρξη της επόμενης γενιάς κονσολών. Ας ελπίσουμε ότι το Star Wars Jedi: Fallen Order που κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου να θέσει γερές βάσεις ώστε να ακολουθήσουν πραγματικά δυνατοί και αντάξιοι του βάρους του brand name τίτλοι!