Έρχεται όπως είχαμε πει η beta του Monster Hunter: World για τους χρήστες του PS4. Όπως επιβεβαίωσε η Capcom, η beta θα ξεκινήσει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, ενώ θα μπορείτε να την κατεβάσετε από την προηγούμενη μέρα, να σημειωθεί πως απαιτεί 5.9GB. Η beta θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ενώ για να συμμετέχετε θα πρέπει να είστε συνδρομητές στο PS Plus.

Επίσης ανέβηκε στο Capcom Unity blog μια περιγραφή που προϊδεάζει τους παίκτες σχετικά με το τι να περιμένουν:

The beta features 3 quests across 2 environments from the game. In the Ancient Forest, you can hunt a fierce yet beginner-friendly Great Jagras or as a more experienced player confront the mighty threat of an Anjanath. In the Wildspire Waste, a massive, dry expanse with swamplands, you can face off against the intermediate level mud-slinging Barroth.

Τα quest θα μπορούν να ολοκληρωθούν είτε solo, είτε σε μια ομάδα, ενώ θα περιλαμβάνονται 14 διαφορετικά όπλα και πρόσβαση στο νέο training room. Όσοι ολοκληρώσουν τα quests στη beta θα παραλάβουν κάποια bonus αντικείμενα όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Το Monster Hunter: World θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου, ενώ θα φτάσει σε PC σε κάποια αργότερη ημερομηνία.