Η Sony Hellas ανακοίνωσε πως το πολυαναμενόμενο remake του MediEvil θα καταφτάσει στα χέρια μας πλήρως μεταγλωττισμένο, αλλά και υποτιτλισμένο! Η κυκλοφορία του τίτλου αναμένεται για τις 25 Οκτωβρίου και η προσθήκη της γλώσσας μας στο παιχνίδι είναι αν μη τι άλλο ένα πολύ δυνατό selling point για πολλούς. Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Το αγαπημένο παιχνίδι  MediEvil επιστρέφει στις 25 Οκτωβρίου 2019, σε μια ολοκαίνουρια έκδοση που θα λατρέψετε! Ο τίτλος που αγαπήθηκε όσο λίγοι επιστρέφει σε ένα  πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά PS4™ remake με ελληνικό μενού και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υπότιτλων, για να χαρίσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αρπάξεις το σπαθί του θρυλικού ιππότη Sir Daniel Fortesque, να φορέσεις την πανοπλία σου και η περιπέτεια αρχίζει!

Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που θέλουν να ζήσουν πρώτοι την εμπειρία και διψούν για δράση, τώρα έχεις ακόμα έναν σημαντικό λόγο να κάνεις προπαραγγελία και να είσαι ανάμεσα στους πρώτους που θα  εξασφαλίσουν την ανανεωμένη έκδοση του τίτλου, αφού με κάθε προ-παραγγελία στο PlayStation®Store και σε ενημερωμένα καταστήματα λιανικής θα λάβεις, χωρίς επιπλέον χρέωση, 10 Avatars σε ψηφιακή μορφή, για να χρησιμοποιήσεις στο παιχνίδι.

Ξιφομαχίες, επικίνδυνες σπαζοκεφαλιές και μαγευτικά περιβάλλοντα, επανέρχονται στη ζωή σε αυτό το πλήρες remake της πρωτότυπης περιπέτειας δράσης του PlayStation®. Όταν ορδές δαιμόνων, υποκινούμενες από τον σατανικό μάγο Zarok, απειλούν το βασίλειο του Gallowmere, ο αδέξιος ιππότης Sir Daniel Fortesque, είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει. Έπειτα από τον τραγελαφικό θάνατό του, έρχεται πάλι στη ζωή για να εκπληρώσει το σκοπό του και να σώσει το βασίλειο! Mε βελτιωμένο σύστημα κάμερας, εντυπωσιακά γραφικά και μεγάλη ποικιλία όπλων, όπως μαγικών σπαθιών και γιγάντιων σφυριών, θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε σατανικό πλάσμα.  

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation®4 στις 25 Οκτωβρίου 2019, πλήρως μεταγλωττισμένος, με μενού και υπότιτλους στα ελληνικά, ενώ μπορείς να τον βρεις σε ψηφιακή μορφή από το PlayStation®Store και από τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής.

Πραγματοποίησε τώρα την προ-παραγγελία σου και απόκτησε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση 10 μοναδικά Avatar για το παιχνίδι!

Crash Team Racing Διαγωνισμός + Ανακοίνωση Τουρνουά με χαμό από δώρα!