Ναι οι περισσότεροι είμαστε απασχολημένοι με την τελευταία περιπέτεια του Drake που πρόσφατα κυκλοφόρησε, αλλά οι τελευταίες δύο εβδομάδες του Μαΐου έχουν αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές με τα Homefront: The Revolution, Shadow of the Beast, Overwatch και Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan να ξεχωρίζουν.

[divider]Life Goes On: Done to Death – PSN 17 Μαΐου[/divider]

life goes on

Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται το puzzle platformer της Infinite Monkeys Entertainment, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει αρκετά παιχνίδια του είδους τα τελευταία χρόνια. Γι να δούμε αν θα καταφέρει να ξεχωρίσει.

 

 

[divider]Perfect Universe – PSN 17 Μαΐου[/divider]

perfect universe

Συλλογή από mini games που περιλαμβάνει διάφορα είδη gameplay από volley, golf, racing  εώς platform σε ασπρόμαυρο φόντο. Θα υποστηρίζει και multiplayer, αλλά είναι αμφίβολο το κατά πόσο μπορεί να προσελκύσει κοινό το εν λόγω concept.

 

 

[divider]Shadow of the Beast – PSN 17 Μαΐου[/divider]

shadow-of-the-beast-signature-art-game-logo-game13009

Το remake του κλασικού τίτλου της Amiga αποτελεί άλλο ένα πολλά υποσχόμενο exclusive του PS4. Βίαιο, αιματηρό side scrolling action adventure, ενώ στα θετικά και το γεγονός ότι θα περιλαμβάνεται και το πρωτότυπο.

 

 

[divider]Shadwen – PSN 17 Μαΐου[/divider]

SHADWEN

Από το ταλαντούχο studio της Frozenbyte, που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με τη σειρά Trine, αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρό stealth παιχνίδι. Η Shadwen είναι μια assassin και στη προσπάθεια να σκοτώσει το βασιλιά θα μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι είτε σκοτώνοντας είτε κινούμενοι απλά στις σκιές.

 

 

[divider]Valkyria Chronicles Remastered – Retail & PSN 17 Μαΐου [/divider]

valkyria chronicles

Μήνας χωρίς remaster δε γίνεται και αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με το tactical role-playing game της Sega,που έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία στην Ιαπωνία.

 

 

[divider]Homefront: The Revolution – Retail & PSN 20 Μαΐου [/divider]

homefront-revolution

Πέντε χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι έρχεται η πολλά υποσχόμενη συνέχεια του Homefront. To έτος 2029 o κορεατικός στρατός έχει καταλάβει τη Φιλαδέλφεια και εσείς ως Ethan Brady θα πρέπει να αντισταθείτε στο open world first-person shooter της Deep Silver

 

 

[divider]Downwell – PSN 24 Μαΐου[/divider]

downwell
Scrolling shooter roguelike, όπου στη κάθοδο μας σε μια τρύπα θα πρέπει να εξουδετερώσουμε τέρατα και να αποφύγουμε παγίδες. Φτηνό και cross buy με το PS Vita, αλλά μάλλον θα περάσει απαρατήρητο.

 

 

[divider]Overwatch – Retail & PSN 24 Μαΐου [/divider]

overwatch.-logo

Το επερχόμενο FPS online multiplayer της Blizzard έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μετά τη τελευταία beta και οι fans του είδους θα πρέπει να το έχουν στα υπόψιν τους.

 

[divider]Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan – Retail & PSN 24 Μαΐου[/divider]

tmnt

Ο νέος τίτλος με τις διάσημες χελώνες είναι ένα action hack and slash με cel-shaded artstyle και το πιο σημαντικό είναι ότι στην ανάπτυξη βρίσκεται η Platinum Games μετά το πετυχημένο Transformers Devastation

 

[divider]The Last Blade 2 – PSN 25 Μαΐου[/divider]

the last blade 2

Το κλασικό fighting game της SNK που είχε κυκλοφορήσει το 1998, κυκλοφορεί στο PS4 (cross buy με το PS Vita) και απευθύνεται στους fans των 2D παιχνιδιών του είδους.

 

 

[divider]Lumo – PSN 24 Μαΐου[/divider]

LumoLogo-630x350

Η old school isometric view των 80s έχει σαν αποτέλεσμα το Lumo. Me 450 δωμάτια θα έχετε αρκετές ώρες εξερεύνησης σε ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε retro gamers. Θετικό και το cross buy με την έκδοση του PS Vita (θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα).

 

 

[divider]Dungeons 2 – Retail & PSN 27 Μαΐου[/divider]

Dungeons-II

Μετά τη περσινή κυκλοφορία στα PC, το strategy/simulation της Realmforge Studios έρχεται και στη κονσόλα μας. Με στοιχεία RTS και dungeon management φαίνεται μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο είδος.

 

[divider]Daydreamer: Awakened Edition – PSN 31 Μαΐου[/divider]

daydreamer

Ενδιαφέρον side-scrolling platformer / shoot ’em up μας γυρνάει πίσω στα χρόνια των 16 bit.

 

[divider]Dead Island Definitive Collection – Retail & PSN 31 Μαΐου [/divider]

dead island definitive edition

Άλλο ένα remaster που αυτή τη φορά έχει να κάνει με το Dead Island. Το πακέτο περιλαμβάνει τα Dead Island: Definitive Edition, Dead Island: Riptide Definitive Edition και Dead Island: Retro Revenge. Θα υπάρχει η δυνατότητα και να αγοράσουμε χωριστά τον κάθε τίτλο μέσα από το PS Store.

 

 

[divider]Oxenfree – PSN 31 Μαΐου[/divider]

oxenfree

Το Oxenfree είναι ένα adventure παιχνίδι που έχει να κάνει με μια ομάδα εφήβων που επισκέπτονται ένα εγκαταλελειμμένο νησί για να κάνουν ένα πάρτι και φυσικά οι μπελάδες παραμονεύουν. Έχει αποσπάσει καλές κριτικές στις εκδόσεις PC και Xbox One, ενώ η έκδοση PS4 θα έχει και κάποια extra.