Ο μήνας που όλοι περιμέναμε είναι ο Μάιος και όπως θα δείτε παρακάτω στο πρώτο μισό έχουμε αρκετές AAA κυκλοφορίες. Τα μάτια όλων μας βέβαια είναι στραμμένα στην τελευταία περιπέτεια του Drake και το Uncharted 4: A Thief’s End, αλλά έχουμε και τις κυκλοφορίες του DOOM και του Battleborn.

[divider]Azkend 2: The World Beneath PSN – 3 Μαΐου[/divider]

azkend-2-the-world-beneath

Η 10tons μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικά indie παιχνίδια και το Azkend 2 είναι ένα κλασικό match 3 puzzle με story, power ups και δύο game modes

 

[divider]Battleborn Retail & PSN – 3 Μαΐου[/divider]

battleborn_logo

Οnline multiplayer shooter με το όνομα της 2K να αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα, ενώ θα υπάρχει και campaign για ένα έως τέσσερις παίκτες.

 

[divider]Push Me Pull You PSN – 3 Μαΐου[/divider]

push me pull you

Περίεργη ιδέα όπου δύο ενωμένα κορμιά εναντίον άλλων δύο μάχονται για να μεταφέρουν μια μπάλα στο άλλο μισό γήπεδο.

 

[divider]Shadow Complex Remastered PSN – 3 Μαΐου[/divider]

shadow complex remastered

Το Metroidvania 2,5D platform adventure της Epic Games κυκλοφορεί για πρώτη φορά στο PlayStation σε remastered μορφή. Αρκετά καλές κριτικές οι fans των side scrolling μπορούν να το έχουν στα υπόψιν τους.

 

[divider]The Park PSN – 3 Μαΐου[/divider]

1444818473-the-park

Το ψυχολογικό θρίλερ της Funcom μετά το θετικό ξεκίνημα στο PC έρχεται και στο PlayStation 4. Φώτα σβηστά, χειριστήριο ανά χείρας σε μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα. Το περιμένουμε με ενδιαφέρον μετά και τη καθυστέρηση της τελευταίας στιγμής, καθώς ήταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του Απρίλη.

 

[divider]Neverending Nightmares PSN – 4 Μαΐου [/divider]

neverending nightmares

Ενδιαφέρον ψυχολογικό θρίλερ σε ασπρόμαυρο σκηνικό, ενώ είναι και cross buy με την έκδοση του PS Vita. Καλούτσικες κριτικές έχει αποσπάσει η έκδοση του PC.

 

[divider]Project CARS Game of the Year Edition Retail & PSN – 6 Μαΐου[/divider]

project cars goty

Ένα χρόνο μετά την αρχική κυκλοφορία του πολύ καλού Project Cars, έρχεται η φουλ κομπλέ έκδοση με νέα αυτοκίνητα, πίστες και όλες τις βελτιώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς

 

[divider]Uncharted 4: A Thief’s End Retail & PSN – 10 Μαΐου[/divider]

uncharted_4_wallpaper

Τι να πει κανείς για το πιο αναμενόμενο παιχνίδι από το ξεκίνημα του PlayStation 4. Απλά μετράμε τις μέρες, τις ώρες και τα λεπτά για να πιάσουμε στα χέρια μας τη τελευταία περιπέτεια του Nathan Drake και της παρέας του. Το παιχνίδι που θα εκτοξεύσει ακόμα παραπάνω τις ήδη εντυπωσιακές πωλήσεις του PlayStation 4.

 

[divider]Doom Retail & PSN – 13 Μαΐου[/divider]

doom_cover

Το DOOM επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια και αν και η beta του multiplayer δεν ενθουσίασε, το όνομα της id Software αποτελεί εγγύηση. Δυστυχώς πέφτει πάνω στο Uncharted 4 και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις πωλήσεις του.