Μπορεί οι πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου να ήταν γεμάτες από ΑΑΑ κυκλοφορίες, αλλά και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχει να επιδείξει έναν μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Mass Effect Andromeda και υπέραρκετες μικρότερες κυκλοφορίες με τα Toukiden 2, Vikings: Wolves of Midgard και Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix να ξεχωρίζουν. Δείτε τα αναλυτικά παρακάτω.

This Ιs the Police PSN – 22 Μαρτίου

7b7136ab536473c03d5b4afee7eec6f312c68574c99f161a517b7bbe898913fe

Ένα real-time management adventure στρατηγικής, όπου αναλαμβάνουμε το ρόλο του Jack Boyd, ενός αστυνομικού που σε έξι μήνες αναγκάζεται από το δήμαρχο να βγει πρόωρα στη σύνταξη. Η έκδοση PC έχει μέσο όρο 65 στο metacritic οπότε δε μιλάμε για κάτι το ιδιαίτερο.

 

 

Mass Effect Andromeda Retail & PSN – 23 Μαρτίου

mass-effect-andromeda

Ένας τίτλος που περιμένουμε για καιρό από τη Bioware και η αγαπημένη σειρά μας μεταφέρει σε νέο πλανήτη. Το τέταρτο Mass Effect θα περιλαμβάνει open world στοιχεία και θα δώσει έμφαση στην εξερεύνηση, ενώ τα παραδοσιακά στοιχεία του gameplay επιστρέφουν με μικρές διαφορές, όπως η μάχη που δε βασίζεται πλέον τόσο πολύ στη κάλυψη.

 

 

Touhou Genso Wanderer, Touhou Double Focus Retail & PSN – 24 Μαρτίου

Touhou-Genso-Wanderer-Double-Focus-Dated-US-EU

Δύο σε ένα πακέτο με το dungeon RPG Touhou Genso Wanderer να περιλαμβάνει κωδικό με το 2D platformer Touhou Double Focus για όποιον προτιμήσει τη retail έκδοση. Στο PS Store θα μπορούμε να αγοράσουμε και ξεχωριστά τα δύο παιχνίδια.

 

 

Toukiden 2 Retail & PSN – 24 Μαρτίου

Toukiden-2-1

Τρίτο παιχνίδι της σειράς που ξεκίνησε σαν ένας κλώνος του Monster Hunter, αλλά έχει καταφέρει να σημειώσει εμπορική επιτυχία. Πρόκειται για ένα action RPG με open world στοιχεία και δαίμονες για αντιπάλους.

 

 

Troll and I Retail & PSN – 24 Μαρτίου

maxresdefault

Ένα action adventure που διαδραματίζεται στη Σκανδιναβία και έχει σαν ήρωα ένα μικρό αγοράκι που στη προσπάθεια του να επιβιώσει έχει τη βοήθεια ενός τεράστιου troll. Το δυνατό σημείο του παιχνιδιού φέρεται να είναι το local split-screen multiplayer, όπου ο κάθε παίκτες ελέγχει και από έναν από τους δύο χαρακτήρες.

 

 

Dreamfall Chapters Retail & PSN – 24 Μαρτίου

maxresdefault (1)

Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε σε πέντε επεισόδια στο PC, έρχεται ολοκληρωμένο στις κονσόλες με βελτιώσεις σε gameplay, art, animations, φωτισμούς και ηχητικά εφέ.

 

 

88 Heroes PSN – 24 Μαρτίου

C4oixgQWMAI1cW4

Σώστε τη γη ελέγχοντας 88 ήρωες σε 88 επίπεδα καθένα διάρκειας περίπου ενός λεπτού και ενάντια στο χρόνο σε ένα 2D platformer που δανείζεται στοιχεία gameplay από αρκετούς τίτλους.

 

 

Vikings: Wolves of Midgard Retail & PSN – 24 Μαρτίου

vikings

Ένα action RPG στα πρότυπα του Diablo, που βασίζεται στη μυθολογία των Βίκινγκς και δίνει έμφαση στις μάχες σώμα με σώμα. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον για να το δούμε και από κοντά.

 

 

Zero Escape: The Nonary Games PSN – 24 Μαρτίου

zero-escape-nonary-games-ann

Το συγκεκριμένο franchise δημιούργησε κοινό στα φορητά και έρχεται στο PS4 ως definitive edition περιέχοντας τα δύο visual novel, 999 και Virtue’s Last Reward. Οι φίλοι του είδους λογικά τα αναμένουν.

 

 

Anoxemia PSN – 28 Μαρτίου

6f4224bc-bac7-4265-87ff-63945d216a66-large

Story driven παιχνίδι εξερεύνησης, όπου αναλαμβάνουμε το ρόλο του επιστήμονα Dr Baily που καλείται να βρει δείγματα στα βάθη του ωκεανού.

 

 

Has Been Heroes Retail & PSN – 28 Μαρτίου

H2x1_NSwitch_HasBeenHeroes

Από τους δημιουργούς του Trine ένα παιχνίδι δράσης και στρατηγικής με στοιχεία roguelike.

 

 

MLB The Show 17 PSN – 28 Μαρτίου

theshow17-featured

Το απόλυτο παιχνίδι baseball επιστρέφει για άλλη μια χρονιά, αλλά το θέμα είναι ποιος ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα στη χώρα μας για να παίξει videogame.

 

 

Rain World PSN – 28 Μαρτίου

tumblr_oc1zrjsYcP1tliyz4o9_1280

Με αισθητική και απλότητα από την εποχή των 16 bit το Rain World είναι ένα ενδιαφέρον platformer επιβίωσης.

 

 

Snake Pass PSN – 29 Μαρτίου

snake-pass-key-art-no-logo

3D physics based puzzle platformer όπου θα πρέπει να κατευθύνουμε το φιδάκι ανάμεσα στα ουκ ολίγα εμπόδια που θα συναντήσουμε στο δρόμο μας.

 

 

 

Atari Flashback Classics Volume 1, 2 Retail & PSN – 31 Μαρτίου

91n73JRRagL

Πιο retro πεθαίνεις με δύο συλλογές με τα κλασικά παιχνίδια των arcade και του Atari 2600, που απευθύνονται κυρίως στους 40+.

 

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix Retail & PSN – 31 Μαρτίου

kingdomhearts1.5-700x300

Remastered συλλογή που περιέχει έξι παιχνίδια της σειράς και απευθύνεται στους φανατικούς της σειράς με αφορμή και τα 15 χρόνια του franchise.