Συμβουλές από το μεγάλο πρωταθλητή για το gaming community…

Θαυμάσια νέα για τους φίλους του racing και της F1. Ο μεγάλος πρωταθλητής, Lewis Hamilton, παρουσιάζεται ως μέντορας για να μας δώσει κάποιες συμβουλές για το Gran Turismo Sport. Συγκεκριμένα, μέσα από το παρακάτω βίντεο ο Hamilton μοιράζεται μαζί μας λίγο από τη σοφία του, ενώ όπως ο ίδιος δηλώνει ότι παίζει Gran Turismo από την παιδική του ηλικία. Ακολουθεί Δελτίο Τύπου από τη Sony:

To Gran Turismo και ο Lewis Hamilton ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καινούργια έκδοση του GT Sport. Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, με αφορμή το επερχόμενο λανσάρισμα του θρυλικού GT Sport, μοιράζεται τη φιλοσοφία του, τις γνώσεις του και όλες τις απαραίτητες τεχνικές για να καταφέρεις και εσύ να γίνει ένας «επαγγελματίας» οδηγός στις PS4 κονσόλες. Ο ίδιος δήλωσε, «Παίζω Gran Turismo από όταν ήμουν παιδί! Tο να πάρω μέρος στο gameplay του παιχνιδιού ήταν μια απίστευτη εμπειρία.»
Ο Lewis θα εμφανιστεί στο παιχνίδι ως μέντορας για να σε βοηθήσει και για να σου δώσει πολύτιμες συμβουλές μέσα από εικόνες και συνεντεύξεις, ώστε να βελτιώσεις την τεχνική σου στην οδήγηση.
Ανάλογος ενθουσιασμός επικρατεί και στην ομάδα του GT Sport. O δημιουργός του παιχνιδιού Kazunori Yamauchi σημείωσε:

Παρακολουθώ τον Lewis στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια και πίστευα πως είχα μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να οδηγήσει, αλλά το να τον βλέπω από κοντά να οδηγεί είναι μια εμπειρία πέρα από κάθε προσδοκία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορεί να μοιραστεί την τεχνική του, αλλά και την φιλοσοφία του με τους παίκτες στο Gran Turismo μέσω του παιχνιδιού.

Μάθε όλα τα απαραίτητα μυστικά της οδήγησης για να κατακτήσεις και εσύ την κορυφή. Ο Lewis Hamilton θα σε περιμένει στο GT Sport αποκλειστικά στο PlayStation για μία μοναδική εμπειρία οδήγησης

Δείτε το βίντεο: