Πριν λίγο καιρό είχαμε τις φήμες οτι το The Last of Us Part II επρόκειτο να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, αλλά το Death Stranding πήρε τη θέση του στον προγραμματισμό της Sony και πλέον το πολυαναμενόμενο sequel αναμένεται για τις αρχές του 2020. Μία συνέντευξη της Ashley Johnson, φωνής της Ellie, ήρθε να βάλει φωτιά στις φήμες που θέλουν το παιχνίδι να κυκλοφορεί τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς. Όταν η Johnson ερωτήθη για το πότε τελικά κυκλοφορεί το παιχνίδι, δήλωσε πως «νομίζω οτι αναμένεται για τον Φε…«, πριν τη διακόψει ο συνομιλητής της, με την ίδια να μη λέει περισσότερα. Θα καταλάβατε φυσικά πως η αγαπημένη μας Ellie ήταν έτοιμη να πεί «Φεβρουάριο«, οπότε ίσως τελικά οι φήμες να ευσταθούν.

Προφανώς, χωρίς επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Naughty Dog, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά ίσως αυτό το «γλίστημα» της γλώσσας να έδωσε απάντηση σε ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τη Sony.

Νέο GameCast με τουμπανοδιαγωνισμό από το Wizbox.gr καθώς και εκπτωτικός κωδικός psaddictgr20 για 20% έκπτωση από μια μεγάλη γκάμα PlayStation brand κ.α.