Αρκετά δυνατά ξεκινάει ο Ιανουάριος με Gravity Rush 2, Resident Evil 7, Yakuza 0 και Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue να ξεχωρίζουν. Στο πρώτο μέρος θα ασχοληθούμε με τις κυκλοφορίες των τριών πρώτων εβδομάδων τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω.

[divider]MX vs. ATV Supercross Encore 2017 Official Track Edition (Retail) – 4 Ιανουαρίου[/divider]

02_rr

Η νέα έκδοση θα περιέχει το MX vs. ATV Supercross Encore μαζί με DLC επίσημων αγωνιστικών πιστών, που θα κυκλοφορούν ανά βδομάδα. Όσοι έχουν ήδη το MX vs. ATV Supercross Encore θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το νέο υλικό σε μειωμένη τιμή.

 

[divider]Hatsune Miku: Project Diva Future Tone (PSN) – 10 Ιανουαρίου[/divider]

future_tone_skin_comparison_by_animaniacanimemaster-d6qddk6

Το franchise της Sega που γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία στην Ιαπωνία έρχεται και στα μέρη μας. Πρόκειται για ένα rhythm & action game και θα περιέχει πάνω από 200 τραγούδια.

 

[divider]Spheroids (PSN, cross-buy) – 10 Ιανουαρίου[/divider]

cxxvfg5xaaacfgd

2D side scroller που συνδυάζει το platform κλασικών τίτλων όπως το Super Mario Bros με το σύστημα μάχης του Pang. Προφανώς και απευθύνεται σε παλιότερους gamers, ενώ στα θετικά και η δυνατότητα cross buy με την έκδοση PS Vita.

 

[divider]Road Redemption (PSN) – 15 Ιανουαρίου[/divider]

maxresdefault

Πνευματικός διάδοχος του κλασικού Road Rush με μάχες σώμα με σώμα πάνω στις μηχανές και ευελπιστούμε να διατηρήσει το εθιστικό arcade gameplay των αρχικών τίτλων.

 

[divider]2064: Read Only Memories (PSN) – 17 Ιανουαρίου[/divider]

read-only-memories-08-24-16-1

Για τους φανς των adventure της δεκαετίας του 90 (Rise of the Dragon, Gabriel Knight) έρχεται η cyberpunk περιπέτεια με εμπλουτισμένη ιστορία και puzzles σε σχέση με τη περσινή κυκλοφορία στο PC.

 

 

[divider]Siegecraft Commander (PSN) – 17 Ιανουαρίου[/divider]

siegecraft_commander

Ένα παιχνίδι στρατηγικής που υποστηρίζει τόσο local όσο και online multiplayer εώς τεσσάρων παικτών. Στο single player το παιχνίδι είναι ένα RTS, αντίθετα στο multiplayer υπάρχει η δυνατότητα είτε για turn based είτε για RTS gameplay.

 

[divider]Gravity Rush 2 (Retail & PSN) – 18 Ιανουαρίου[/divider]

gravity rush 2

Πρώτο δυνατό exclusive της χρονιάς με την Kat και τις ιδιαίτερες ικανότητες της να αγνοεί τους νόμους της βαρύτητας να επιστρέφει αυτή τη φορά για το PlayStation 4. Από τα open world action adventure που μπορούν να δημιουργήσουν αίσθηση χάρη και στο ιδιαίτερο εικαστικό τους στυλ.

 

[divider]Fate/Extella: The Umbral Star (Retail & PSN) – 20 Ιανουαρίου[/divider]

fate-extella-the-umbral-star-titlecard

Single player action παιχνίδι ιαπωνικής προέλευσης της γνωστής σειράς Fate με αυτόνομη ιστορία.