Με χθεσινό tweet της η Ninja Theory ανακοινώνει ότι με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις σημερινές αγορές ανεξαρτήτου πλατφόρμας για το Hellblade: Senua’s Sacrifice θα διατεθούν υπέρ του ιδρύματος  Rethink Mental Illness , το οποίο ειδικεύεται στην φροντίδα ατόμων που πάσχουν από κάποια ψυχική νόσο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό , η επιλογή αυτή είναι στενά συνδεδεμένη με την θεματολογία του εν λόγω video game το οποίο και εστιάζει στο τρόπο με τον οποίο η πρωταγωνίστρια αντιμετωπίζει τα προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας της ψύχωσης από την οποία και πάσχει . Μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το Hellblade: Senua’s Sacrifice εδώ .

Μαζί με την παραπάνω ανακοίνωση η Ninja Theory κοινοποίησε και ένα βίντεο το οποίο έχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Οι εικόνες που βλέπουμε είναι τραβηγμένες μέσω του photo mode του Hellblade από τους παίχτες , ενώ ταυτόχρονα διαβάζουμε αληθινά μηνύματα παιχτών που εκφράζουν τα συναισθήματα τους και τον τρόπο με τον οποίο επηρέασε τη ζωή τους το Hellblade , παρέχοντας έτσι μια διέξοδο στην έκφραση και την ανοιχτή διατύπωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα άτομα που πάσχουν από κάποια ψυχική νόσο. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω :

Αξίζει να επικροτηθεί μια τέτοια ενέργεια από ένα ανεξάρτητο studio και από την πλευρά μας να το γνωστοποιήσουμε έτσι ώστε αν κάποιος σκόπευε να αγοράσει το συγκεκριμένο game , σήμερα πραγματικά είναι η καταλληλότερη ημέρα !