Μετά την τεράστια επιτυχία με την κυκλοφορία του Horizon Zero Dawn, η Guerrilla Games έχει πλέον πολύ μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και αποδοχή σε σχέση με την εποχή που βρισκόταν πίσω από την σειρά των Killzone.

Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι η σειρά των Killzone είναι αυτή που την έβαλε μέσα στο χάρτη της gaming βιομηχανίας και σίγουρα υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας που ελπίζουν και προσεύχονται για την επιστροφή της Guerrilla στη σειρά και την κυκλοφορία κάποιου νέου τίτλου!

Σύμφωνα λοιπόν με μια πρόσφατη αγγελία, η Guerrilla Games αναζητά προγραμματιστή για την ανάπτυξη επάνω σε έναν μη ανακοινωμένο ακόμα τίτλο. Σύμφωνα με την περιγραφή της εν λόγω εργασίας μπορούμε να συμπεράνουμε εύκολα ότι ο υπό ανάπτυξη τίτλος εστιάζει πολύ στο Online κομμάτι, μιας και η εμπειρία και γνώση του online gaming και των web εφαρμογών είναι προαπαιτούμενα για να μπορέσει κάποιος να διεκδικήσει την θέση.

Το ότι είμαστε σίγουροι ότι η Guerrilla ετοιμάζει κάτι που σίγουρα δεν αφορά την συνέχεια του Horizon Zero Dawn, και βασίζεται αρκετά στο online multiplayer, το ξέρουμε καιρό και διάφορες κινήσεις έχουν φανερώσει τις προθέσεις της εδώ και αρκετούς μήνες όπως σας έχουμε ενημερώσει. Αυτό που πραγματικά περιμένουμε με ανυπομονησία είναι να δούμε αν εντέλει θα έχουμε μια εντελώς φρέσκια ιδέα, ή θα έχουμε την επιστροφή στην σειρά των Killzone με κάποιο sequel.

Εσείς τι θα προτιμούσατε; Είστε μέσα στο κοινό που εδώ και χρόνια ζητάει κάποια συνέχεια ή θα θέλατε να δείτε κάποιο καινούριο IP που θα κινείται στο μοτίβο των first person shooters;

Δείτε το σπάνιο DAYS GONE Press Kit από το Oregon | Unboxing