Έφτασε και φέτος η ώρα που έχουν γίνει γνωστές οι ελληνικές ομάδες που θα βρίσκονται στους δύο κορυφαίους ποδοσφαιρικούς εξομοιωτές, το PES 2018 και το FIFA 18. Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, αλλά η κατάσταση είναι εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι. Ξεκινάμε πρώτα με το PES 2018 που θα κυκλοφορήσει πρώτο στις 15 Σεπτεμβρίου και η Konami φέτος κάνει την έκπληξη και από εκεί που πέρσι είχαμε μόνο την Εθνική ομάδα, φέτος θα υπάρχουν διαθέσιμες μετά από αρκετά χρόνια και οι τέσσερις μεγάλες ελληνικές ομάδες. ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μετά από αρκετά λοιπόν χρόνια ταυτόχρονα στον τίτλο της Konami όπως μπορείτε να δείτε και στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Και στο FIFA 18 (κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου) όμως η κατάσταση έχει καλυτερέψει με την προσθήκη της ΑΕΚ που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. Πλέον και εδώ θα υπάρχει το λεγόμενο BIG 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

0001240.+Big-4+Final-4+For+the+First+Time+in+68+Years

Ετοιμαστείτε λοιπόν καθώς όλα τα μεγάλα derby της Ελλάδας θα είναι διαθέσιμα και στους δύο ποδοσφαιρικούς τίτλους για φέτος και μακάρι και στο μέλλον να δούμε και ολόκληρο το Ελληνικό Πρωτάθλημα (θα υπάρξει βέβαια το patch της WEHellas για το PES 2018).

pes-greek-teams
Οι ελληνικές ομάδες σύμφωνα με το site της Konami.