Το soft reboot του God of War ήταν αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς και ελπίζαμε ότι θα δούμε και άλλο σε μορφή DLC όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Το ερώτημα παρέμεινε για καιρό για το εάν θα κυκλοφορήσει κάποιο DLC στα πρότυπα του The Last of Us: Left Behind ή του Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds ή ακόμα και standalone όπως το Uncharted: Lost Legacy.

Η απάντηση έρχεται από τον ίδιο τον δημιουργό του παιχνιδιού Cory Barlog σε συνέντευξη στο Kinda Funny και μαθαίνουμε ότι υπήρχε πολύ καλή ιδέα για DLC, αλλά κατάλαβε ότι τα σχέδια ήταν αρκετά φιλόδοξα και δε θα μπορούσε να χωρέσει σε ένα standalone expansion και θα έπρεπε να είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Μάλιστα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της Santa Monica Studio ακούγοντας για τα σχέδια του DLC τέτοιο μεγέθους είπαν ότι είναι τρελό και πολύ μεγάλο.

Ο Cory Barlog επίσης είναι ευχαριστημένος συνολικά με το παιχνίδι καθώς παρέδωσαν ένα ολοκληρωμένο story από την αρχή εώς το τέλος με μοναδικό ίσως παράπτωμα ότι κυκλοφόρησαν τα photo mode και new game plus λίγο αργότερα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι δε θα υπάρξει κάποιο DLC, αλλά υπάρχει ήδη αρκετό υλικό και ιστορία για τις μελλοντικές αναπόφευκτες συνέχειες του God of War…

 

Και μην ξεχάσετε να δείτε το νέο μας βίντεο με τα games που μαζέψαμε πριν υποδεχτούμε το νέο χρόνο!