Πόσοι από εμάς θα μπορούσαν να φανταστούν το God of War (2018) χωρίς τον Kratos; Πιθανότατα, κανείς. Και όμως, αυτό το σενάριο δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα, κατά τα πρώτα στάδια ανάπτυξης του τίτλου.

Σε συνέντευξη του, ο Cory Barlog ανέτρεξε στην εποχή που αρκετοί από την ομάδα ανάπτυξης πίστευαν πως θα ήταν καλύτερο να αφήσουν τον Kratos τελείως εκτός παιχνιδιού, αφού θεωρούσαν πως πραγματικός πρωταγωνιστής του God of War είναι το ίδιο του το setting και η εξέχουσα φιγούρα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Όπως τόνισε, σε αρκετούς δεν άρεσε ο Kratos ως χαρακτήρας και οι ίδιοι θεωρούσαν πως η σειρά έπρεπε να αποκτήσει νέο πρωταγωνιστή, παρότι ο Barlog πέταξε την ιδέα να εξανθρωπίσουν τον Θεό του Πολέμου, όπως και έγινε εν τέλει.

Ευτυχώς για εμάς ο Kratos όχι μόνο παρέμεινε στο παιχνίδι, αλλά η ομάδα ανάπτυξης κατάφερε να προσδώσει νέο βάθος στην προσωπικότητα του, κάνοντας τον πιο ενδιαφέρων από ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, οτι για ενδιαφέρων ενδιαφέρων , ακόμη και ο μικρός Ατρέας λίγο έλειψε να ενδιαφέρων στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς παρέμεινε, καθώς συνείσφερε τα μέγιστα στην αλλαγή του χαρακτήρα του Kratos, δίνοντας του έναν ενδιαφέρων , αυτόν του πατέρα.

Αν και πιστεύουμε πως γνωρίζουμε την απάντηση, πως θα φαινόταν σε εσάς ένα God of War με καινούριο πρωταγωνιστή;

Νέα MEGA Discounts στο PS Store με PS4 games καθώς και νέα παιχνίδια κάτω των 15€ και κάτω των 5€, ας τα τσεκάρουμε παρέα.