ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1ος τυχερός Metalhead96GR

2ος τυχερός rqscarface

3ος τυχερός panos244

4ος τυχερός dcoded

Καταιγισμός από διαγωνισμούς στο PSaddict.gr και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την I.G.E., επίσημου διανομέα του The Evil Within στη χώρα μας, σας χαρίζουμε 4 ψηφιακά αντίτυπα του The Evil Within για PS3 καθώς και πολλά συλλεκτικά δωράκια. Συγκεκριμένα τα δώρα μας είναι τα εξής:

1ος Τυχερός – Ένα ψηφιακό αντίτυπο The Evil Within για PS3, 3D κάρτα με Artwork του παιχνιδιού, ένα soundtrack του παιχνιδιού, ένα notepad του πρωταγωνιστή.

2ος Τυχερός – Ένα ψηφιακό αντίτυπο The Evil Within για PS3, 3D κάρτα με Artwork του παιχνιδιού, ένα soundtrack του παιχνιδιού, ένα notepad του πρωταγωνιστή.

3ος Τυχερός – Ένα ψηφιακό αντίτυπο The Evil Within για PS3 και ένα soundtrack του παιχνιδιού.

4ος Τυχερός – Ένα ψηφιακό αντίτυπο The Evil Within για PS3.

Ο διαγωνισμός είναι πολύ απλός και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε σχόλιο στον παρόν άρθρο,(πρέπει να είστε μέλος του site, όσοι δεν είστε ήδη κάντε register). Ο Διαγωνισμός λήγει στις 16 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή.

*Προσοχή, όλα τα δώρα στέλνονται με courrier και με έξοδα του παραλήπτη.

**Οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με το admin@psaddict.gr για να λάβουμε τη δ/νση αποστολής.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τις σελίδες: KERDISETO, saveandwinediagonismoi

20141110_213743

Να θυμίσω πως παράλληλα τρέχει και άλλος The Evil Within διαγωνισμός στο Youtube και συγκεκριμένα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ψηφιακό αντίτυπο του The Evil Within για PS3 κάνοντας subscribe στο κανάλι μας και αφήνοντας σχόλιο στο παρακάτω βίντεο: