ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ –>ΕΔΩ

Γεια χαρά σε όλους και καλωσορίσατε σε έναν ακόμα διαγωνισμό εδώ στο Psaddict.gr. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να χαρίσουμε για άλλη μία φορά δώρα από το Otakustore.gr, τον μοναδικό σας προορισμό για προϊόντα γύρω από τα anime και videogames. 

Αυτή τη φορά ένας τυχερός θα αποκτήσει την Super Saiyan 2 Son Gokou φιγούρα από την Banpresto, ένα μικρό unboxing της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που παραθέτω παρακάτω. Μαζί με την φιγούρα θα πάρετε επίσης δύο ποτήρια στολισμένα με dragonball σχέδιο καθώς και δύο dragonball μπρελόκ.

Το Otakustore αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για όσους λατρεύουν τα anime, cosplay, manga & j-videogames. Μπορείτε να το επισκεφτείτε στην ηλεκτρονική του δ/νση OtakuStore.gr ή στην φυσική του δ/νση Σόλωνος 88, 54248, Θεσσαλονίκη (Περιοχή Μαρτίου με Δελφών) Τ 2310 810268 (11.00-17.00).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γίνεται μέσω του παρακάτω widget. Θα σας ζητήσει πρώτα να βάλετε τα στοιχεία σας (όνομα και email) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, παρακαλώ μη βάζετε ψεύτικα, δεν θα μπορέσουμε να σας βρούμε. Εναλλακτικά, αν θέλετε κάνετε κάνετε login μέσω Facebook.

Με το login και μόνο κερδίζετε ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό.

Επιπλέον, μετά το login, θα βρείτε 8 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε άλλες 8 συμμετοχές στον διαγωνισμό! Μη ξεχνάτε πως τα likes, subs και επισκέψεις που θα κάνετε βοηθούν εξαιρετικά το PSaddict.gr να σας παρέχει τέτοιους διαγωνισμούς!

Dragon Ball Giveaway by OtakuStore.gr

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

1.Ο διαγωνισμός λήγει στις 23.59 της 15/02/2017 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα στο ποστ του διαγωνισμού καθώς και στο ειδικό forum του PSaddict.gr

2. Τα δώρα αποστέλλονται με εταιρεία κούριερ και τα έξοδα επιβαρύνονται οι νικητές.

Ευχαριστούμε τις παρακάτω σελίδες για την φιλοξενία του διαγωνισμού μας:KerdiseTo, Diagonismos.gr, ediagonismoi, Save&Win, Nethall, e-contest, luckyduck.gr.