ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ –> ΕΔΩ

Στα πλαίσια της προώθησης του επικείμενου τίτλου Ghost Recon Wildlands, η  CD Media έχει εξασφαλίσει μια μοναδική προβολή  του ντοκιμαντέρ “Wildlands”, την Δευτέρα 06/03 στο Odeon Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος) στις 10:00μμ.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό παρουσιάζεται η κατάσταση που επικρατεί στη Νότια Αμερική (όπου και εξελίσσεται το παιχνίδι) όσον αφορά στη διακίνηση ναρκωτικών.

Επίσης, εμπεριέχονται σπάνιες συνεντεύξεις και οπτικοακουστικό υλικό τα οποία προβάλλονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Πρόκειται ουσιαστικά για υλικό έμπνευσης των δημιουργών του Ghost Recon Wildlands και σίγουρα κάτι άκρως ενδιαφέρον για τους fans του παιχνιδιού (και όχι μόνο).

Εμείς θα είμαστε εκεί εννοείται, αλλά δεν μας φτάνει μόνο αυτό. Έτσι κληρώνουμε 3 διπλές προσκλήσεις ώστε 3 τυχεροί PSaddicts ανάμεσα μας να παρευρεθούν στην προβολή (1 πρόσκληση ανά τυχερό)! Οι προσκλήσεις επαναλαμβάνω είναι διπλές, οπότε οι 3 τυχεροί θα μπορείτε να φέρετε μαζί σας και από ένα ακόμη αγαπητό σας άτομο.

Για να διεκδικήσετε τις προσκλήσεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε οτιδήποτε σχόλιο παρακάτω στο παρόν άρθρο! Όσοι δεν είστε ήδη μέλη μπορείτε να γίνεται πανεύκολα από εδώ και να αφήσετε το σχόλιο σας.

Επίσης μπορείτε να μας στηρίξετε παραπάνω αν:

Γίνετε subscribers στο YouTube κανάλι μας εδώ.

Κάνετε like στην Facebook σελίδα μας εδώ.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

1.Ο διαγωνισμός λήγει στις 23.59 της 04/03/2017 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα στο ποστ του διαγωνισμού καθώς και στο ειδικό forum του PSaddict.gr

2. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με το email που έχετε δηλώσει όταν γίνατε μέλη, πιθανότατα Κυριακή,το αργότερο Δευτέρα πρωί.

Επαναλαμβάνω η προβολή είναι Δευτέρα 06/03 στο Odeon Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος) στις 10:00μμ.

Οι διπλές προσκλήσεις είναι μια ευγενική χορηγία της CDMedia.