ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Γεια χαρά σε όλους τους PSaddicts! Σήμερα κλείνουμε 2 χρόνια λειτουργίας και δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε την ευκαιρία για giveaway να πάει χαμένη! Έτσι, με την στήριξη των Sony Hellas και Enarxis Multimedia, οι οποίοι μας διάθεσαν τα δώρα και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, κληρώνουμε για έντεκα (11) τυχερούς από εσάς:

5 αντίτυπα Gravity Rush Remastered για το PS4

2 αντίτυπα Uncharted The Nathan Drake Collection για το PS4

2 αντίτυπα Until Dawn για το PS4

1 αντίτυπο Homefront για το PS4

1 αντίτυπο DiRT Rally για το PS4


 

Το να λάβετε μέρος δε θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο! Ακολουθήστε τα βήματα: (θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στους αντίστοιχους social λογαριασμούς σας, αλλιώς θα σας εμφανίσει αυτόματα να κάνετε login)

1.Κάντε Subscribe στο Youtube κανάλι μας πατώντας το παρακάτω κουμπί (θα φαίνεται ξέχρωμο αν έχετε κάνει ήδη)

2.Κάντε like στη Facebook σελίδα μας πατώντας το παρακάτω like κουμπί (θα είναι γκρι και θα γράφει liked αν έχετε κάνει ήδη)

3. Κάντε κοινοποίηση στο facebook το παρόν ποστ του διαγωνισμού, πατώντας το παρακάτω κουμπί «κοινοποιείστε»

 

[button color=»blue» size=»normal» alignment=»none» rel=»follow» openin=»newwindow» url=»https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?app_id=1588013144747598&sdk=joey&u=http%3A%2F%2Fpsaddict.gr%2Fgiveaway-2-years-psaddictgr%2F&display=popup&ref=plugin&src=share_button»]Κοινοποιείστε[/button]

4. Αφήστε μας σχόλιο για ποιο παιχνίδι επιθυμείτε να διαγωνιστείτε και κερδίσετε (σχόλιο εδώ στο ποστ παρακάτω, όχι στο facebook!). Μπορείτε φυσικά να διαγωνιστείτε για όλα! (αν δεν είστε ήδη μέλη του site, κάντε εγγραφή εδώ)

Όλα τα βήματα είναι απαραίτητα για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού 30/6/2016 και ανακοίνωση των νικητών την επόμενη μέρα στο post του διαγωνισμού και forum του PSaddict.gr.
  2. Όλα τα δώρα αποστέλλονται με κούριερ και τα έξοδα βαρύνουν τους νικητές.

Ευχαριστούμε τις παρακάτω σελίδες για την φιλοξενία του διαγωνισμού μας:KerdiseTo, Diagonismos.gr, ediagonismoi, Save&Win, Nethall, e-contest, tixerakias.