Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται ως cover athlete στο εξώφυλλο του NBA 2K19 και σήμερα σε εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα παρουσία του ίδιου του Έλληνα σταρ, η 2K το παρουσίασε με κάθε επισημότητα. Ο Γιάννης γίνεται μάλιστα ο πρώτος μη Αμερικανός αθλητής που βρίσκεται στο εξώφυλλο της σειράς μετά από είκοσι χρόνια κυκλοφορίας.

«Είμαι τιμή για μένα να είμαι ο πρώτος διεθνής παίκτης που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του NBA 2K19. Μου αρέσει να παίζω NBA 2K έτσι αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Έχω δουλέψει σκληρά για να κερδίσω την αναγνώριση στο NBA και να είμαι στο εξώφυλλο του NBA 2K19 είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα «.

Στα παρακάτω video μπορείτε να δείτε το trailer όπου η μητέρα του Γιάννη βρίσκεται στην αφήγηση, καθώς και ολόκληρη την παρουσίαση με τις δηλώσεις του Greek Freak. Να θυμίσουμε ότι το NBA 2K19 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για PS4Xbox OneSwitch και PC και φυσικά όσοι από εσάς το κάνετε προ-παραγγελία, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τον τίτλο από τις 7 Σεπτεμβρίου, δηλαδή λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του, ενώ στην επετειακή έκδοση για τα 20 χρόνια στο εξώφυλλο θα βρίσκεται ο παίκτης των Lakers πλέον Lebron James.