Με το νέο pvp mode του Ghost Recon: Wildlands , το Ghost War, να είναι πλέον παρών, η Ubisoft ανοίγει τους servers της και σας περιμένει από την πέμπτη 12 οκτωβρίου μέχρι και την κυριακή 15 tου μηνός , για free ξενάγηση και παιχνίδι στον ομολουμένως όμορφο του κόσμο ! 

Ξέχωρα από το δωρεάν 5ώρο trial αυτό το τετραήμερο η Ubisoft ανοίγει την πρόσβαση σε όλες τις πλατφορμες (PS4,XBOX,PC) όπου θα επιτρέπεται η πρόσβαση και στο προαναφερθέν νέο pvp Mode , Ghost War !

Όλως «τυχαίως» , το παραπάνω γεγονός συμπίπτει με μια ακόμα προσφορά , αφού η Ubisoft ανακοίνωσε πως την ίδια χρονική περίοδο θα τρέξει μια έκπτωση 50% σε όλες τις εκδόσεις του Wildlands ! Εννοείται πως για όσους διαλέξουν να αγοράσουν το παιχνίδι η δράση τους θα συνεχιστεί απο εκεί που την άφησαν όσο προχωρούσαν με την δωρεάν έκδοση !

Εδώ να τονίσουμε ότι κατά την περίοδο που θα τρέχει η δωρεάν πρόσβαση , δεν έχει διευκρινιστεί αν θα είναι διαθέσιμα για δοκιμή τα διάφορα DLS’s που έχουν κυκλοφορήσει , αλλά θα πρέπει κατα πάσα πιθανότητα να υποθέσουμε πως οχι.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και trailer από το ghost war που είναι πλέον διαθέσιμο για download :